Hogyan lehet tovább édesanya nélkül élni?
Édesanyám ma átlépte a Mennyország kapuját. 26 éves nő vagyok és világéletemben féltem milyen lesz, ha egyszer meghalnak a szüleim.
Hogyan tudom feldolgozni és folytatni tovább az életem?
Én 13 hónapja veszítettem el édesanyámat. Édesapám sem él már, húgom és én maradtunk egymásnak. Felnőttek vagyunk már, testvéremnek családja is van.
Az elmúlt hónapok egy kicsit enyhítettek a fájdalmon, szóval az idő tényleg segít - de nem lehet sürgetni, hogy begyógyuljanak a sebek.
Mindenképp adj lehetőséget és időt magadnak a gyászra. Sírj, beszélj róla, ha úgy érzed hogy ezt kell tenned. Foglalkozz az édesapáddal is, de saját magadat se hanyagold!
A hogyan tovább?-ra az élet megadja a választ, egyszer majd észreveszed, hogy egy kicsit már jobban vagy - de lehet, hogy az csak hónapok múlva lesz, vagy egy év múlva. Nem lehet előre tudni.
Pár hónap híján 3 éves voltam, amikor anyukám meghalt. Áprilisban lesz 17 éve. A mai napig nem sikerült feldolgoznom. Nagyon hiányzik és örökké vérző seb marad.
19/l
5 voltam, amikor édesapám meghalt, ő volt a mindenem, semmit nem csináltam nélküle, nem tudom feldolgozni, kezdetleges bipoláris depresszióm van, es rettegek a jövőtől, a kapcsolatok kialakításától
Édesanyámért az életemet adnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!