Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 21 éves férfi vagyok, és...

21 éves férfi vagyok, és megbeszélem rendszeresen anyámmal a szexuális életemet az utolsó részletig. Normális ez? Mások hogy vannak ezzel?

Figyelt kérdés
Azért beszélem meg vele, mert ő egy érett, tapasztalt nő, tudja mire van szüksége az ágyban egy nőnek. Ő mindig ad tanácsot, és szívesen meghallgat, én meg részletesen elmondom,, mit hogyan csinálok.

2015. jan. 21. 20:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Remélem ez kamu...
2015. jan. 21. 22:47
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

1. anyaként - bármennyire szeretnélek is - nem érdekelne a szexuális életed, mert a MAGÁNYÜGYETEK

2. megalázod vele az aktuális partnered, plusz anyukád is úgy fog rá tekinteni, hogy "igen, ő Juci, aki még egyszer sem tudta leszpni a fiamat", vagy "nem elég nedves"...

Én nagynénémnek mondogattam még az elején, de szőrmentén.

A barátnőimmel viszont bizonyos részletekig menően kidumáltuk a dolgot.

2015. jan. 21. 23:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak, aki képes volt kulturáltan válaszolni (függetlenül, hogy egyet értett-e).
2015. jan. 22. 12:50
 14/18 anonim válasza:
Lehet, hogy nem volt még igazi szexben részed!
2015. jan. 27. 10:10
 15/18 anonim ***** válasza:

A 12-essel értek egyet.

Anyukáddal inkább a védekezés részéről értekezz csak!

2015. jan. 30. 23:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék a partnered, nagyon pipa lennék, hogy kibeszéled a szexuális életünket. Ilyen szempontból mindegy, hogy az anyáddal, a haveroddal vagy magával a pápával teszed ezt, akkor is megalázó marad rám nézve. Ez ugyanis két ember magánügye.
2015. febr. 15. 20:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez egyaltalan nem problema. En egy 18 eves leszbikus no vagyok, es a nagyapam az, akivel megszoktam beszelni a dolgokat. Neki meselem el, hogy kibe vagyok szerelmes, mikorra tervezek talalkakat. A nagyapam volt az, akitol 12-13 evesen megkerdeztem, hogy mi a szex es mi a jo benne, mert akkor meg halvany lila gozom sem volt. Azert tole es nem a szuleimtol, mert vele bensosegesebb viszonyban voltam. O volt az, aki 10 eves koromban elmagyarazta, hogy nem letezik isten es az egyhaz csak agymossa az embereket. Ha o nem lenne, talan meg mindig istenhivo birka lennek.

A szuleim nem is igazan tudjak elfogadni, hogy leszbikus vagyok. Noha nem utalnak, mindig azzal jonnek, hogy "csak azt hiszed, hogy szerelmes vagy, hidd el, akarmennyire is nem akarsz, kesobb meg fogsz valtozni, es szeretnel majd ferjet meg gyerekeket".

Mennyi baromsagot osszezagyvalnak nekem a szuleim. En nem talalom vonzonak a ferfiakat, se a farkukat. Utcan is mindig a noket nezem meg, es az o szereto, meleg olelesukre vagyom. Gyereket meg aztan vegkepp nem akarok, nagyon, de nagyon sok ok miatt.

2015. ápr. 8. 07:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

# 17

Oké, de megbeszélni hogy kibe vagy szerelmes és kivel randizol az egy dolog, kitárgyalni az utolsó részletig a szexuális életedet meg egy másik.

2015. ápr. 8. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!