Anyukák ellenőrzitek gyermekeitek? Visszanézik a számitógépben az előzményeket?
Figyelt kérdés
Elsősorban szülők véleményére volnék kiváncsi. Mennyire biztok gyermeketekben? Milyen oldalt látogatnak. Visszanézik az előzményeket?2015. jan. 8. 22:01
11/12 anonim válasza:
Nekem 13-14 éves koromban volt, hogy rajtakaptam apámat hogy az msn-beszélgetéseimet olvassa. Nem volt bennük semmi extra, "jó gyerek" voltam, nem volt titkolnivalóm, de akkor hatalmasat csalódtam benne. Azóta le van jelszavazva a gépem, és vagy nem hagyom itthon (laptop), vagy csak lezárom.
Bár apám ilyen, anyám is ha netezik, ott áll fölötte. Mindketten szoktunk vele emiatt veszekedni, de még ő van megsértődve.
Egyébként meg nem értem a logikát, a gyerek úgyis el tudja tüntetni amit akar :D van inkognitó ablak, előzmények törlése, stb stb.
12/12 anonim válasza:
Én 22 vagyok, sosem néztek utána szüleim hogy miket csinálok a gépen, egyrészt szerintem nem is érdekli őket, másrészt nem értenek hozzá, bár az is igaz hogy engem nem zavarna ha megnéznék mit nézegetek, valamint ha ott ülnek melletem vagy bent vannak a szobámban ha netezek... nincs tabu a családban szóval ez nem gond, Húgomnak sem néznek és én sem nézegettem utána sosem, még azt hiszem ( pontosan már nem emlékszem ) de mint ha olyan 1.-2. osztályos lehetett ( most 14 éves ) mikor netet köttettünk be, előtte is volt már gépünk egy pár éve... Mivel én értettem egyedül a családban a gépekhez, így mindent elmagyaráztam neki tüzetesen, hogy mit és hogyan szabad, és mit és hogyan nem, hogy mi milyen veszélyekkel járhat, megértette és sosem volt semmilyen probléma... Mindannyian tudjuk egymás jelszavait, és mindig is tudtuk... Én nem tudom de valahogy engem nem zavart ha anyám beleolvasott pl az msn-es beszélgetéseimbe... sőt nem egy olyan msn-es ismerősöm volt akit én vettem fel még annó chat . hu ról és anyámmal is beszélgetett, mert pl átmentem haverokhoz, az msn ből persze nem léptem ki, anyám odaült kockulni és közben meg írogattak msn-en... megírta nekik hogy nem vagyok itthon és kész, meg volt akivel elkezdett bezsélgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!