Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Örülnétek egy ilyenne...

Anyukák! Örülnétek egy ilyennek? 16/L

Figyelt kérdés
Anya ma tudta meg hogy bukni fogok 1-2 tantárágyból és ez csak olaj volt a tűzre mert amúgy is folyton idegeskedik mert nem talál munkát.Nagyon mérges lett elkezdett velem kiabálni és pofon vágott.Nagyon rossz állapotban van és arra gondoltam ha lemennék hozzá és bocsánatot kérnék,megölelném meg szeretgetném.

2015. jan. 7. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy én (7-es) le vagyok pontozva. Bár nem értem, hogy miért kell megkérdezni a neten, hogy "megöleljem-e anyámat,", de igaz, bunkó voltam. De miért kellett a 9-es válaszolót lepontozni? Fáj az igazság?
2015. jan. 9. 18:13
 12/13 A kérdező kommentje:
Elnézést én nem pontoztam senkit.
2015. jan. 9. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül rád gondoltam.
2015. jan. 9. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!