Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire örülnétek egy ilyennek, romantikus lenne?
A szituáció az, hogy párom régebben szakított velem. Még tavasszal, vagyis inkább annak a végén. Azóta viszont, leszámítva a szakítás utáni 1-2 hónapot, nagyon jól elvagyunk egymással. Találkozunk, nincs az, hogy "látni sem akarlak többé". Jövő héten Hétfőn névnapja lesz. Arra gondoltam, hogy veszek neki egy ékszert amit már régebb óta nézett magának. (nem gyűrű)Az ékszer mellé gondoltam, hogy írok egy kis verset. Arra is gondoltam, hogy ha nem vers akkor a kedvenc zeneszámát eljátszom neki gitáron vagy zongorán. Valami romantikus dolgot akarok.
A szakítás az nem megcsalás miatt történt hanem összekaptunk kicsit, az utóbbi időben nyűgösebbek voltunk mindketten, szerintem hirtelen felindulásból történt. Ez egy kicsit több mint 5 éves kapcsolat volt. Én még mindig nagyon szeretem.
Remélem tudtok segíteni :)
Én 26 ő pedig 25 éves.
segíteni nem tudunk, csak szurkolni
szerintem jó ötlet, én örülnék, azt hiszem. szerintem, ha nem jött be közben egy másik valaki, érdemes megpróbálmi újra.
Zongoráról ez a részlet ugrott be egy:
https://www.youtube.com/watch?v=cFBRWIPfkWA
Mindenesetre nem rossz ötlet, ha vevő az ilyen romantikára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!