Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya most direkt sajnáltatja...

Anya most direkt sajnáltatja magát? Szerintem eltúlozza.

Figyelt kérdés
Egész nap engem traktál a tanulással, meg a "mileszelhanagyleszel" monológjával, még téli szünetben is, minden nap. Tanulok, nem vagyok rossz tanuló. Ő itthon főz mos takarít, és mondja hogy megköszönhetnénk néha, mert hogy neki milyen nehéz. Aztán mikor kérdezem hogy segítsek e valamit, mondja hogy "nem, most nem tudsz". Ha magamtól akarok pl. sütni egy tükörtojást nemhogy örülne hogy nem őt kérem meg rá, hanem odajön és osztogatja a parancsokat, pedig már 3 éve tudok tojást sütni. Nagyon idegesítő tud lenni, és azt akarja, hogy én vigyem véghez amit neki nem sikerült az életében.
2015. jan. 3. 12:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem is olyan "anyás"... mármint más anyák beszélnek a lányukkal pl. barátokról, lányos dolgokról, de első osztály óta azt hallgatom hogy nem értek semmihez (pedig jól sportolok), hát tanuljak ne legyek ilyen lusta dög.
2015. jan. 3. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!