Elengednétek a 17 éves lányotokat egyedül a vonaton egy 4 órás útra, úgy hogy ott lesztek vele, mikor felszáll és leszálláskor is várják pontosan a vonat mellett?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 22:29
11/17 anonim válasza:
Persze, hogy elengednem. Ne foghatod mindig a kezét, 17 évesen epp ideje h vonatozzon egyet egyedul.
12/17 anonim válasza:
Attól függ. Ha életképtelen, akkor nem. De egy átlagos 17 éves már simán képes végigülni 4 órát a vonaton.
13/17 anonim válasza:
Igen, elengedném, még szomszédos országba is, ha beszéli a nyelvet.
Ha most nem tanul meg egyedül közlekedni, lehet 20,25 évesen se fog majd tudni.
14/17 anonim válasza:
En pedig 18 evesen orszagokat jartam be, egyedul repultem, es meg elek:)
15/17 anonim válasza:
Épp csak betöltöttem a 18-at, amikor anyukámék szülinapi-érettségi ajándékként egy egy hetes utat fizettek nekem Londonba. A barátnőm is ezt kapta a szüleitől, együtt mentünk. "Csak" a repülőjegyünk és a szállásunk volt lefoglalva, erre is hónapokat spóroltak a szülők, és mi nagyon hálásak voltunk. Rokonoktól kapott pénz volt a költőpénz. Magunk jutottunk el a reptérről a belvárosba, kerestük meg a szállást, és csináltunk programot magunknak minden egyes napra, megoldottuk a kajálást is, végül pedig a visszautat. Nem tudom, mennyire nevelted életképtelennek a lányodat, de gyanús a dolog.
16/17 anonim válasza:
16 évesen nyolc-tíz órán keresztül voltam úton, az ország másik végébe, vonattal, többszöri átszállással. Senki nem kísért kis sehol az állomásra, senki nem mutatta meg merre kell mennem, csak amikor leszálltam, várt egy barátnőm. 15 éves korom óta pedig egyedül jártam tőlem száz kilométerre egy barátnőmhöz hetekre, ott is át kellett szállni, Budapesten is kellett egyedül közlekednem. Élek.
17/17 anonim válasza:
Én nem engedném el 18 éves koráig, mert addig én leszek a felelős, ha megerőszakolja a kalauzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!