Ti hogy mondtátok meg az anyukátoknak, hogy le kéne borotválni a hónaljatokat és a lábatokat? 12/L
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 23:15
11/20 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy anyukád örülne egy csonka gyereknek.
Javaslom a lábszőr leborotválását a lábad helyett.
12/20 anonim válasza:
Az én lányom nem szólt, a fürdőszobában tartjuk a borotvát, nem egyesével szoktam venni, hanem 8-10 db-os csomagban. Csak nemes egyszerűséggel rájár. Amikor észrevettem, onnantól már őt is bekalkuláltam a vásárlandó mennyiségbe.
13/20 A kérdező kommentje:
#11: megfogadom a tanácsodat...:DDDD
Az utolsónak köszönöm..^-^
2015. jan. 2. 00:48
14/20 anonim válasza:
eltom képzelni milyen kis szőrmók lehetsz 12 évesen...
15/20 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a borotválás a legjobb választás, ezért kérj tőle tanácsot a szőrtelenítési módokról.
Nekem vett egy epilátort, és sok helyen ki is kopott tőle a szőr, most már sokkal kevesebb van, mint kezdetben, és gyengébbek is a szálak.
16/20 anonim válasza:
Én sem mondtam el,hanem fogtam és leborotváltam.
17/20 anonim válasza:
nekem a kislányom 12 éves múlt. Nemrég rákérdezett, Anya, leborotválhatom a hónaljam? Mondtam, persze. Vettem neki borotvát, megmutattam hogy használja. Ennyi.
18/20 anonim válasza:
Elsőre semmít nem mondtam, akkor csak a lábamat borotváltam le, mert a hőnomaljan nem volt mit..
Volt otthon eldobható, egyet befogtam magamnak..
Utana amikor az elhasználődott mindtam a bevásárlaskor, hogy bpvegyünk nekem is, mert kellene..
Ennyi törtent.
19/20 anonim válasza:
Nekem veled egy idős a lányom, nem kérdezte meg...jól összekaszabalta magát. A hónalját megengedtem, elmondtam, hogy hogyan kell. A lábán nincs mit 2 szőr kivételével.
20/20 anonim válasza:
Én is kikerestem a fiókból az eldobható borotvát, és magamtól leborotváltam a lábam (igaz, először kicsit vagdaltam is magam, mármint véletlenül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!