Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az igazi apukám nem akar...

Horváthrékacii kérdése:

Az igazi apukám nem akar megismerni 13 éve születésem óta leszarja a fejem hiába írtam neki soha nem írt vissza, az egész családja . Sajnos nem tudom hogy mit tegyek folytassam tovább a keresést vagy feladjam? SEGÍTSETEK.

Figyelt kérdés
Fontos lenne
2014. dec. 31. 22:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igaz, de azt nem írtam le , hogy van egy fia aki kb.7 éves őt is elhagyta , régen rajzoltam neki amikor haldokolt a kórházba , de nem kapta meg mert a szülei éltették. Nyáron találkoztam véletlen az anyjával vagyis a mamámmal de ő hozzám se szólt pedig tudta hogyki vagyok, eegyedül az unokanővéremmel irogatok chaten , nem találkozhatok vele mert nem nagyon engedik , neki van egy öccse, ő nem tudja hogy én létezek.Sajnos már beletörödtem hogy nem nagyon fognak velem foglalkozni -.- .Majd valahogy alakul nem tudom nyáron majd felkeresem a nagyszüleimet.Szurkoljatok hogy legalább ők fogadjanak el .És azt nem is írtam hogy azt akarják ne tanuljak és akkor nem kell fizetniük. Pedig azt elcseszték mert 5-ös tanuló vagyok és sokáig akarok tanulni .Buék mindenkinek!  ^-^
2015. jan. 1. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:
horváthrékacii! Azért azt megkérdeznem: Egészen biztosan jo ajton kopogtál???????
2015. jan. 1. 11:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt az apám..13 éves koromban engem is lesz.rt, meg a családja is. Aztán rájöttem, hogy dühösen nem érek el semmit, elkezdtem neki olyanokat írni, hogy hiányzik az életemből, szeretném, ha itt lenne és ő is máshogy állt hozzám. Mikor 18 lettem, nagyanyám elkezdett anyagilag támogatni a tanulmányaim miatt, apám pedig rendszeresen keresett.

A te családod tényleg durva, de ha még egyszer megpróbálod, nem veszthetsz vele, mégis csak az apád.

2015. jan. 1. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:
az én apám 27 éve szarja le a fejem miközben csinált gyereket egy másik nőnek azt meg pátyolgatja.Én nagy ívben letojom, nem is nevezem apámnak mert az ilyen ember az nem az.Neked sem kéne vele foglalkoznod szerintem.Nem szeret, nem kíváncsi rád.Töröld ki az életedből....
2015. jan. 1. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!