Hallottam ahogy a szuleim. Azt csinaljak. Volt mar veletk is ilyen?
Figyelt kérdés
Eloszor nem esett le hogy mi is ez,aztan mikor rajottem..akkor valahogy ilyen "fuj" erzes fogott el. Es tudom hogy ez termeszetes hogy csinaljak,meg hogy en is fogom,de nem akartam hallani.. :/ fura lesz igy rajuk nezni :/ 11/L2014. dec. 30. 21:53
11/24 anonim válasza:
11 évesek körében holnap felmérést végzek, ki ismeri az oldalt. KAmulány...
12/24 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem kamu. Miert hulyeskednek ilyennel? :( lehet hogy egy csomoan csak kamu kerdeseket tesznek fel,de ezt most komolyan irtam ki :(
2014. dec. 30. 22:23
13/24 anonim válasza:
Én kisebb voltam mint te, amikor rájuk is nyitottam. Reggel rohantam be a szobájukba valamit mutatni, és ez fogadott.
Az még rosszabb volt, de megértelek téged is.
Jól mondta az első válaszoló, fogd fel úgy, hogy más a veszekedés miatt nem tud aludni. Ez még mindig jobb.:)
Ha máskor is lesz ilyen, akkor kezdj el zenét hallgatni, vagy valami, hogy leessen nekik, hogy halkabban.:)
19n
14/24 anonim válasza:
11# menj máshova ezzel a szöveggel. miért lenne kamu? ez nem olyan hihetetlen dolog, a kamaszok nagy részével meg is esik, hogy meghallja..
15/24 A kérdező kommentje:
Utolsonak: az nem lehetett kellemes. Igy egesz mas,hogy tenyleg van olyan akinel veszekednek. :) koszonom a valaszokat,igy egy masik szemszogbol,mar orulok picit hogy tenleg szeretik egymast es,nem csak elottem es tesom elott,hanem..mashogy is :)
2014. dec. 30. 22:29
16/24 anonim válasza:
Edesem..! Ez termeszetes dolog! Probald figyelmen kivul hagyni! En is ezt tettem annak idejen.! En 9 eves voltam akkor..! :D
Szeretik egymast,es ennek orulni kell!
Probalj meg aludni kicsi...Hidd el reggel majd nevetsz majd ezen az egeszen! ;)
17/24 A kérdező kommentje:
Vagyis utolso elotti :) #13-as :)
2014. dec. 30. 22:32
18/24 A kérdező kommentje:
Inkabb hagyom ezt az utolso meg utolso elotit. Szoval 13-as es kesz! :)
2014. dec. 30. 22:34
19/24 anonim válasza:
Én sosem hallottam, ellenben azt, hogy ordítanak egymással annál többször. Bizonyára kínos, mindenkinek az lenne, de tényleg szerencsés vagy, hogy szeretik egymást.
20/24 Clay Morrow válasza:
Én is amikor először meghallottam ilyen gondolatok voltak bennem. Még mai napig is szoktam néha-néha elkapni, hogy épp azt csinálják, az elején nagyon kínos volt, de aztán már csak ilyen voltam: "ehh már megint, na füllhallgató be" Mára már megszoktam, ha hallom fordulok egyet és alszom tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!