Mit tehetek, hogy ne idegenítsék el a gyereket tőlem?
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 17:33
1/6 anonim 

válasza:

Esetleg kifejthetnéd bővebben. Kik akarják elidegeníteni tőled? Hány éves a gyereked? Lány vagy fiú?
2/6 anonim 

válasza:

Valami konkrétabb dolog kellene. Tiéd a gyerek? Kik azok, akik el akarják idegeníteni?
3/6 A kérdező kommentje:
5 éves kisfiú, a nagyi hangolja ellenem, mikor átmegy játszani és sokáig ott van és olyankor nincs is kedve hazajönni velem és flegma. Én nem tudom miket mondhatnak neki.
2014. dec. 28. 17:44
4/6 anonim 

válasza:

Nem biztos, h ellened hangolja, de a nagyszülők szeretik kényeztetni az unokákat. Szerintem ne a gyermekkel tegyél bármit is, hanem a nagyszülővel beszéld meg a szabályokat.
5/6 anonim 

válasza:

5 éves gyereket nem lehet elidegeníteni. Lehet, nem akar hazamenni, mert jobban kinyalják a kis popóját a nagyiék, de azért csak az otthona az otthon és a szülei az apa-anya.
Nem kell foglalkozni vele, hogy akar-e menni haza, vagy sem. Megfogod és hazaviszed.
6/6 anonim 

válasza:

Te miért nem mész vele? Ha a nagyiéknak nem tetszik valami, akkor jöjjenek ők. Biztos nem engedném olyan helyre a gyerekem, ahol ellenem hangolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!