Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy van egy fiú akivel ismerkedek?
Figyelt kérdés
(17 éves leszek pár nap múlva) Tudni kell, hogy anyukámmal soha nem beszéltünk ilyenekről, nem tartja normálisnak hogy fiatalok is pasiznak már..elég szigorú is, utálom is ezt, mert abszolút nem ilyen tinédzserkort képzeltem el magamnak. Apukámmal meg semmilyen se a viszonyom, alkoholproblémái vannak. A fiút egyre jobban kedvelem, egy éve ismerjük egymást, és folyton kihív, elhív valahova, de egyszerűen nem tudom mit mondjak a szüleimnek. Úgy érzem, hogy a fiú is komolyan gondolja és emiatt bánt leginkább. Valami hasznos tippnem örülnék..2014. dec. 26. 23:45
1/2 anonim válasza:
Beszélj anyukáddal. Mondd el, hogy: anya, úgy tűnik, van egy fiú, aki érdeklődik irántam és én is iránta. Kedves és megértő velem és tetszik is. Ennyi ideje, innen ismerem, és szeretném, ha te is megismernéd, mert tényleg fontos nekem. Szerintem meg kell értenie, de ha nem, ne változtass a kapcsolaton semmit! Majd megbékél anyukád, és ha látja, hogy tényleg komoly a kapcsolat és szeretitek egymást majd elfogadja.
Apukáddal nem tudom, hogy a semmilyen mit takar. Ne mondj neki semmit, vagy ha kérdezi, mondd, hogy igen, van barátom, vagy ha megy hozzátok először, akkor szólj neki egy nappal előbb.
Nyugi és a legjobbakat :)
2/2 anonim válasza:
Figyelj most leirtad az eletem apamnak alkoholproblrmai vannak anyamat utalom marmimt az egesz csalad. Es szerintem ne mond el!!! Nem ertenek meg igyis van eleg bajotok ha apud is alkohol fuggo meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!