Mit tegyek ha a fiam állandóan bezárkózik a szobájába?
kakast és nyulat basszni?
pedig két zsemle közé is lehet basszni.
lehet pont erről van szó, csak azt nem értem, mire kell a többi 14 zsemle?
de lagalább kettővel egyszerübb lett a helyzet
Én már rájöttem...
A fiad egy kaput nyitott egy másik univerzumba. Megcsinálta a ketrecet a szekrényben, ami meghajlította a tér-idő kontinuumot, így létrehozva egy fekete lyukat, amely egyenes átjáró egy új, számunkra eddig ismeretlen világba. A létra azért szükséges, hogy ne szippantsa be a fekete lyuk, hanem azt rögzítve tudjon kapaszkodni, amikor átnéz a kapun túlra; a zsömlék közül 6-ot megevett, hogy pótolja a munka közben elhasznált energiáit, a maradék 10 pedig szuvenír a túloldalon élők számára.
Viccet félretéve, nem tudom miért pont a 16 zsömle lenne a legfontosabb:D Lehet megéhezett, vagy kelleni fog a kutyának, amit odavisz:D Szerintem a létra figyelemfelkeltőbb, mert azt tényleg nem tudom hova tenni. Papagájt nem szeretne? Lehet annak kell a létra:)
Szerintem pedig egyszerű. Kutyát akar tartani. A létra azért kell, hogy ki tudjon mászni az ablakon, ill. vissza, ha kiviszi a kutyát sétálni, így te nem veszed észre. A kutyatartashoz a szajkosar és a ketrec megvan, a zsomlet meg megette. vagy a barátnőnek is kellhetett.
Majd írj, hogy mi lett, kíváncsiak vagyunk :)
Neleht hogy a nyullal akarja megetetni a kutyatápot.
De akkor az kutyául fog kinézzni
Viszont ha a kutya a szerelme az törvénytelen.
Bár ha kankutya akko rmeg kell várni mig engedélyezik a meleggházasságot, ezt a joghézagot talán ki lehet használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!