Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, hogy 3...

Mit gondoltok arról, hogy 3 testvér közül az első kettőnek segítenek lakást venni a szülők, a legkisebb viszont egy vasat sem kap?

Figyelt kérdés
Azzal a kifogással hogy rá már nem jut pénz, régen más idők voltak, olcsóbbak voltak a lakások stb. Szóval a kicsi mehet albérletbe nyomorogni, egyedül ki se tudja fizetni, csak ha összeköltözik idegenekkel. A testvérei pedig gondtalanul élik az életüket fiatalkoruk óta. 35, 33, 23 évesek vagyunk.
2014. dec. 21. 11:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Szülőként én úgy érzem ez nem igazságos, te sem tehetsz róla, hogy más idők járnak. Ha én lennék a szülő, biztos tennék valamit, amivel kiegyenlíthetem a dolgot, akár úgy hogy a két idősebb gyerektől elveszek. Sajnos nem sokat tehetsz ez ellen azt kapsz amit adnak és kész.
2014. dec. 22. 11:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az tény, hogy ez igazságtalan DE tényleg nagyot változott a világ az elmúlt 10-20 évben. Én azt gondolom, hogy a 2 idősebb testvérnek segítenie kéne a legkisebbet valamilyen szinten. Amúgy meg sok fiatal "nyomorog" albérletben másokkal együtt. Még senki sem halt bele, így te sem fogsz.
2014. dec. 22. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hibáztasd ezért a szüleidet. Ha az albérlet kifizetésében segítenek neked, akkor nyilván megvan bennük a szándék, csak tényleg nem tudnak többel hozzájárulni. Ami egy szülőnek szerintem elég nagy fájdalom. Mondjuk én inkább a testvéreket gondolnám, hogy segíteniük kellene és nem azt nézni vagy várni egyik gyereknek sem, hogy hol lehet a szülőkről még több bőrt lehúzni...
2014. dec. 22. 14:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha valóban nincs pénz rá, akkor nem tudsz mit csinálni. Ha pedig úgy érzed hogy csak kifogásnak mondták, akkor mond el a véleményed, ülj le velük beszélgetni.

De ez nem a te döntésed lesz, fogadd el hogy ez a szitu.

Szerintem is elég igazságtalan.

2014. dec. 23. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nincs pénz a 3.gyerekre akkor minek csinálták meg.
2017. ápr. 15. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!