az anyám kikészít... Nem vagyok egy él tanuló és ezt nap mint nap meghallom tőle (nem fognak felvenni sehová, ne reménykedj, hogy így bármi is lesz belőled) Nem tud tőlünk kérni semmit sem szép mindig csak kiabál. Egyszer se hallottuk tőle még a légyszives szót. Ha például nincs éppen szép nagy rend a szobámban akkor is: "azonnal húzzál a szobádba rendet rakni mert pofon váglak". Mindenért kritizál : a külsőm miatt, a tanulmányom miatt, megkérdeztem tőle, hogy miért csak a rosszat mondja erre azt mondta, hogy mert bennem nincs semmi jó. Ma is pl porszívóztam végeztem vittem volna el a porszívót és véletlen a tartály le esett ő persze jött is, hogy milyen ügyetlen idióta vagyok ha eltört és kifizetem, aztán azt mondta, hogy nem kapok új telefont ( a mostanival nem lehet hívni nem valami jó) én erre visszavágtam, hogy ha az utcán megtámadnak/elrabolnak nem tudok senkit se felhívni.. Na ő erre: "azt hiszed, hogy valakinek hiányoznál? Hát senki se hiányolna téged" ez nagyon fájt... a tesómnak is egyszer azt mondta, hogy "bár meg se születtél volna" ez miatt a tesóm el is ment pár napra (egy anya mond ilyet a gyerekeinek?) még nyáron az volt, hogy a tesómmal ilyen kicsi labdát dobáltunk és leejtettük erre ő kikiabál, hogy ha mégegyszer leejtjük akkor megver minket... én PONT, hogy VÉLETLEN elejtettem persze ő jött is..... övvel.. nem vert meg de nagyon megijedtem. Nap mint nap megkapom tőle, hogy flegma vagyok és, hogy nincs modorom.. (kitől tanultam volna? Tőlük? 9 éves voltam nagyon össze vesztek ott ordibáltak előttem, és most is anyám tányért dobált apámra meg üvöltöztek... így én, hogy tanuljak jó modort? Habár szerintem nem is vagyok flegma)van egy macskánk akit imád már jobban szereti mint minket őt dédelgeti mikor velünk kiabál. De nem mindig ilyen.. társaságban kedves van NÉHA amikor itthon is.. de nincs egy nap mikor ne hallanám a megpofozlak szót... Mit csináljak én csak 13 éves vagyok... Nem tudnék sehova se menni. Másnál is van ilyen?
Akkor már nagyon megteheted ! (az elvált apa vagyok, aki a gyámügyet tanácsolta. )
2014. dec. 23. 12:34
12/24 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet!:( én is 13 vagyok es anyam tobbszor is arcon ert... Multkor majdnem eltort a csuklom miatta... Nekem talan annyival jobb a helyzet, hogy nagyon jo apukam van....:( kitartas!
2014. dec. 24. 10:13
13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
8. Után kollégiumba akarok menni hogy csak hétvégén jöjjek haza.
16 17 évesen diák munkát vállalok.. ... 18 évesen valami kis társasházba elmegyek és onnantól kezdve megállok a lábamon ha változik a helyzet....
2014. dec. 24. 12:23
14/24 anonim válasza:
Középiskolában már mehetsz koliba. Addig kitartás!
Sajnos anyukád nem valószínű hogy változni fog.
2015. jan. 6. 19:47
15/24 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani,de ez csak akkor fog változni,ha elköltözöl. Az ilyen emberek mindig találnak valamit,amivel csesztetnek...tapasztalat:) Tarts ki,majd a sors visszaadja nekik a rossz dolgokat!
2015. jan. 6. 21:25
16/24 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna, hogy kimondom de én már kezdem nem szeretni az anyámat...... gyerekkorom óta csesztet minden marhaságon felkapja a vizet. Allig várm, hogy 18 legyek végre elköltözhetek majd...
2015. jan. 6. 21:38
17/24 anonim válasza:
ne haragudj rá, és ne hagyd h elvegye az önbizalmad, nem veled, hanem magával van baja! És nyugodj meg h mindenki megkapja amit érdemel! Tanulj jól, hogy szép jövőd legyen és törekedj rá, hogy ne ess az ő hibájába! Okosan! kitartás!
2015. jan. 6. 22:43
18/24 Amigo33 válasza:
Szia :)
Ha ilyen feszültség van közted és anyukád közt költözz el a nagyszüleidhez. Olvastam hogy nem bírnak téged a nagyszüleid. Azt javaslom neked, hogy győzd meg a mamádat/pápádat arról, hogy nyaralj náluk pár napot. :)
Ha te azt mondod, hogy nem vagy olyan mint amilyennek elmond anyud akkor nagyszüleid nem fogják ezt hinni és szerintem oda koltozhetsz hozzájuk. Nálunk is vannak konfliktusok de azért ennyire nincs mint nálatok ahogy le írtad. Én a helyedben megprobalkoznek azzal amit mondtam.;)
16/F
2015. febr. 1. 18:52
19/24 anonim válasza:
Ez nem normális, egy normális anyag nem mond olyat, hogy bár meg se születtél volna, meg úgyse hiányoznál senkinek... Talán egy nevelőcsaládnál akik szeretnek is jobb lenne? Amikor üvölt, hagyd faképnél és vonulj el a szobádba. Vitatkozni felesleges vele. A tanulás viszont ha ebből a környezetből ki akarsz kerülni, tényleg fontos. Főleg az idegen nyelvek tanulása, hogy bárhol megálld a helyed a világban.
2015. febr. 2. 10:49
20/24 anonim válasza:
Khm...sorstárs...bár az én anyám szerencsére nem akar fojton megverni övvel de elég elviselhetetlen, folyton mondja hogy kövér disznó vagy fogyjál...és amikor egy fiú azt mondja hogy szép vagyok és én nem hiszem el csodálkoznak hogy miért nem hiszem el...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!