Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elszökni? Kék vonal? Mit...

Elszökni? Kék vonal? Mit tegyek? 15/L

Figyelt kérdés
Születésem óta lelki terrorban élek. Apám naponta üvölt s káromkodik,hogy megöli magát,megdöglik,kilép az ablakon stb...Anya 7 éve munkanélküli,apa tart el minket ebből is szoktak gondok lenni..Nővérem 19 éves,egyetemista,mindig üvölt,s lelkileg bánt.Anya elvileg nagyon szeret engem mégis mindeben a nővérem pártját fogja,mert ha nem akkor a nővérem hisztizik,üvölt.Egyébként sm beteg vagyok,s az orvosok is mondják,hog egy nyugodt békés családban kell élnem,hogy ne legyen több 'rohamom'.(Rohamnál elvesztem a látásom s 2 hétig kapom a medrolt..) Mit tegyek??? Nem akarok itt élni!! 116 000-t hívjam? Ne hívjam? Szüleimmel próbáltam megbeszélni de minden maradt ilyen...könyörgöm segítsetek!

2014. dec. 14. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudnál elmenni egy távoli városba tanulni? Kollégiumban nyugodt lennél, azt a heti 2 napot meg kibírnád otthon.
2014. dec. 14. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Beszélj a barátnőiddel az iskolából, beszélj a szüleikkel hogy nem tudnának-e befogadni téged egy ideig.Meséld el az otthoni helyzetet.Beszélj a tanárokkal is, menj el állami pszichiáterhez.Családsegítőt keress fel.A családoddal pedig ahogy lehet szakítsd meg a kapcsolatot.Jöjj össze valakivel és kérd a segítségét had aludhass néha nála.
2014. dec. 14. 19:11
 3/7 anonim válasza:
Akármennyire is agresszívek a szülei nem fogják megngedni hogy csak úgy elköltözzön akárhova..pláne ha beteg..a Pszichológus jó ötletnek tűnik én úgy tudom minden iskolába van. Beszélj tanároddal biztosan segít megkeresni. :( Izgulok érted
2014. dec. 15. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:

A "jöjj össze valakivel" nagyon rossz ötlet, NEE!

A kék vonal gyermekkrízis alapítvány száma: 116 111, bármiről hívható INGYEN, és tudnak szakszerű segítséget adni.

Hívd őket, és hallgass rájuk, tényleg tűrhetetlen a helyzeted! Nagyon drukkolok neked, remélem sikerül!!

2014. dec. 15. 21:53
 5/7 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM!!!!!!!

Vidékre kerültem kollégiumba,nagyon nagyon szeretem,hál' Istennek a hétvége is csak másfél nap a kettő helyett,ugyanis egy jó fél nap elmegy a vonatozásra..

NAGYON HÁLÁS VAGYOK!!!!

2015. okt. 19. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:
De jó!Örülök neki hogy valamennyire megoldódott a helyzeted :)
2015. okt. 19. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Ennek én is örülök :)

Minden jót! :)

2015. okt. 20. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!