Egy idegbeteg hisztérika nárcisztikus anyával mit lehet kezdeni?
Ha ott maradsz, egyikőtöknek sem jó. ha mész, legalább neked, és talán anyádnak. Más megoldást nem látok, nem tudom, milyen együttérzőbb válaszra vágysz. Nem biztos, hogy a tutujgatás a segítség. Nagyon sajnálom a helyzetedet, de ha csak a maradást tudod elképzelni, nincs több ötletem.
Első válaszoló.
sajnos nincs más megoldás, mint ha elmész.
hasonló helyzetből jövök, bár szerintem enyhébb az én esetem.
én is sokáig reménykedtem, de nincs megoldás.
soha nem is lesz.
el kell menned.
Igen... De hogy fogom feldolgozni ezt a 21 évet? :( nem tudom... Szörnyen érzem magam
..naponta szorongok
hát figyelj. nekem több évet kell feldolgoznom.
magamtól is viszonylag már sokmindent elértem, kevésbé szorongtam, stb. de fél éve pszichológushoz járok, és kifejezetten jó eredményeim vannak.
ha elköltözöl, magadtól is elkezdesz gyógyulni.
meglátod.
de nagyon kell a távolság.
Tényleg csak síránkozol, de lépni nem akarsz.
Költözz el. 80 ezerből is megteheted. Jaa, hogy akkor kevesebb pénzed marad? Hát, mindennek megvan az ára. Kereshetsz másodállást is. Még fiatal vagy, könnyebben találsz, lehet fárasztó, de még mindig jobb lesz mint otthon élni. Mindent lehet, csak akarni kell. Elhatározni, és tenni érte.
Anyád magával nincs jóban, vacak az élete ezért veszekszik veled. Mást okolni könnyebb.
Így talán könnyebb elviselni, hogy nem veled van baja.
Mivele vele élsz ezért biztosan a te lelked is sérült.
Könyvek,cd-k, előadások, szakemberek segítségét vedd igénybe.
Mivel a te életed ezért TE tudsz rajta változtatni. Miattad ilyen, nem anyád miatt. Ő téged okol, te őt.
Legyen célod, el fogod érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!