Az anyám megőrült!
Figyelt kérdés
Szóval apám megcsalta anyámat 4 éve és most jön ki rajta iszik alkoholt meg mindent majdnem megölte ma apámat ha nem állitom le akkor megöli.Most azzal fenyeget hogy megöli magát könyörgök írjatok gyorsan nagyon félek!A telefont eldugta MONDJATOK MÁR VALAMIT!!!2014. nov. 28. 13:01
11/21 anonim válasza:
Jó kis sztori. Miért nem vagy a suliban?
12/21 anonim válasza:
#8, ez jó nagy hülyeség, amit írtál! Ha azt mondja, hogy az anyja nagyon rosszul van, zavart akkor a mentő ki fog jönni. Kutya kötelességük kimenni hívásra, nem mondhatják, hogy nem!
13/21 A kérdező kommentje:
11-es mert beteg vagyok.
2014. nov. 28. 13:27
14/21 anonim válasza:
11 - es, ha épp nincs sok órája egy diáknak vagy elmaradt egy, 13 - kor már amúgy is otthon lehet... Csak halkan jegyzem meg.
15/21 anonim válasza:
Kérdezd már meg, hogy most sajnáltatja magát ? Valakinek megölnie magát egy férfiért vagy egy nőért, a legnagyobb hülyeség, ami létezik !
16/21 anonim válasza:
Nos, 12-es, nekem nem jöttek ki, és még el is magyarázták, hogy nem jöhetnek, ameddig ténylegesen meg nem teszi, fenyegetőzni ugyanis nagyon sokan szoktak. Pest megyében élek, de különösebben nem hiszem, hogy más szabályok vonatkoznának területenként a mentőkre. A zavart viselkedés, fenyegetőzés, őrjöngés nem volt elég. Én is jobban díjaztam volna, ha nem kerül sor a tényleges kísérletre, gondolod, hazudok? Nagyon kellemetlen élmény volt, úgyhogy mindenre tisztán emlékszem. Ha szerinted vannak kiskapuk, akkor nyugodtan oszd meg a közönséggel, hasznos lehet valakinek.
17/21 anonim válasza:
Én egyszer hívtam rá a szüleimre a rendőrséget, amikor fojtogatták egymást. Elég hatásos volt. Felvették a jegyzőkönyvet és mindketten elgondolkoztak azon, hogy erre mi szükség volt. Ennek kb. 10 éve, azóta csak ordibálnak, mint a sakál, előtte rendszeresen verték egymást.
18/21 anonim válasza:
Szerzel egy telefont, és felhívod szépen a rendőrséget. (107) a diszpécsernek elmondod ami történt, és hogy te is veszélyben érzed magad. Ennyi amit tehetsz. Hogy nem a gyk-ra írogatsz, hanem cselekszel.
19/21 anonim válasza:
A 112-t kártya nélküli telefonról is lehet hívni.
Nincs otthon egy régi telefon?
Ha van töltsd fel s ugy tárold, késöbb hasznos lehet
20/21 anonim válasza:
En mentoket hivtam kulfoldrol amikor egy rokonom tuladagolta magat (gyogyszerrel), ki is mentek! Kerdezo, van fejlemeny??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!