Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja a szüleimet,...

Miért zavarja a szüleimet, hogy órák hosszára elmegyek a kutyával sétálni?

Figyelt kérdés
Erdős rész közelében lakunk. Van egy németjuhászunk. Esténként egy óra hosszát minimum sétálok vele, hétvégén meg van, hogy 5 óra hosszára is elmegyek vele. Leengedem a pórázról es szaladgál. Imádja, meg én is. (nem nem magánterület, és igen a összeszedem a kakit még az avarból is nehogy belelépjen valami kiránduló. Tök szép helyen lakunk, friss a levegő,kevés az autó, tv-zni nem szeretek, házimunkában segítek, jegyeim jók. Minek kuksoljak bent a házban? Azt mondják féltenek. Nem értem. 8 éves koromban bezzeg elengedtek biciklizni ugyanoda, ahol most a kutyával mászkálok.
2014. nov. 21. 01:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hú hát régen én is ilyen voltam mint te.

Bár már a szüleimtől külön éltem.Panelban laktam.Volt/van/két kutyulim.

Tőlünk nem messze hegyecske-erdőcske.

Képes voltam én is órák hosszat barangolni velük nap mint nap.Imádtam menni.Jó levegő,nyugalom,madárcsicsergés.

Néha már azt sem tudtam,hol járok de azért mindig hazataláltam:-) :-)

Anya mindig frászt kapot,mikor elmondtam,hogy merre kószálgatok.

Apukám is rámparancsolt,hogy azért ne nagyon kószáljak el messze egyedül.

Hál Istennek soha nem történt semmi gubanc!

Ma már anyaként,bel tudok gondolni,hogymiért féltettek

annyira!

Hiddel a te szüleid sem kötekedni akarnak csak féltenek.

2014. nov. 21. 14:28
 12/12 anonim válasza:
Tudom már régi kérdés de azért én is leírnám a véleményem. Szerintem elengednének a szüleid több óráig kutyát sétáltatni ha tudnák, hogy mikorra leszel otthon. Mond meg nekik, hogy mikorra fogsz hazaérni és érj is haza addigra!
2014. dec. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!