Mit tegyek? Hogyan kerüljem el a családi perpatvart, és óvjam a lányom?
Utolsó 2 hozzászóló, aranyosak vagytok, megy a zöld kéz! Annyira bizonytalan vagyok, mi lenne a jó megoldás. Hiszen a lányomnak fogalma sincs, tudok róla. Úgy érzem, minta becsapnám, pedig sosem adott rá okot. Az idő telik, egyre közelebb kerülhetnek majd egymáshoz, és aggódom érte. Ráadásul senkihez sem fordulatok, hisz csak én tudom… Hiába múltam el 40, az élettapasztalatom ellenére is így érzem magam. Életem során eddig mindi számíthattam vmelyik családtagra, de most… Ez más… Szerintetek rákérdezzek? Vagy puhatolózzak? Azt sem akarom, a lányom megutáljon… De így is megutálhat, a kiderül, tudok a dologról, és hallgatok… Hogyan cselekedjek?
Ráadásul hétvégén a barátnőjénél akar aludni… Kicsi logikámmal is sajnos mást sejtek… Szeretném elkerülni köztem és a lányom között a hazugságokat.
Ha el szeretnéd kerülni a hazugságokat, ülj le vele négyszemközt,és kérdezd meg,van -e barátja. Ami onnantól történik,nem a te sarad. Ha tagadja,biztosítsd róla,h bármilyen helyzetbe is kerül,te mellette vagy,teljes vállszélességel, akár még azt is mondhatod,h apunak nem kell tudnia róla. Ha ezek után sem teríti ki a kártyáit,akkor van kaki
De mindenképpen próbáld meg rávenni,h ő mondja el, mert csak akkor tudsz "segíteni".
És tényleg ne ítélkezz, a szerelem szét tudja szedni az ember személyiségét,reális látásmódját. Nekem is volt olyan 2 évem,h el sem hinnéd,és így visszagondolva,már én sem..
A szerelmet ebben a stádiumban nem igen lehet szabályozni.
Azt kéne valahogy elérni hogy ne szüljön neki gyereket s legyen hova menekülnie.
Nem könnyű dolog.
Az igaz, hogy nem minden roma bünöző.
És az is igaz, hogy nem minden megtalált háborus gránát robban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!