Mit tegyek? Hogyan kerüljem el a családi perpatvart, és óvjam a lányom?
Szerintem előbb ismerd meg a fiút, és utána gondolkozz.
A közmunkában semmi lenézendő nincs egyébként.
"Rosszat hallottam róla"... Az miért rossz, ha ők más színvonalon élnek?
Az én barátom családja sem él olyan jól, mint mi, de ez sosem gátolta a szüleimet abban, hogy szeressék. Mellesleg legalább dolgoznak a szülei, ami szerintem becsületre méltó!
A lányodnak mondd meg, hogy megtudtad, de ne ítéld el kapásból a barátját, hanem próbáld megismerni.
Szülőként mondom. Nagy szégyen egy embertől aki mások hozzáállása vagy viselkedése miatt ítélkezik egy emberről. Te is rögtön a szülők viselkedése, hozzáállása miatt elítéled a srácot, pedig szerencsétlenek semmi köze ahhoz, hogy az anyja és apja , hogy viselkedik.
Én most emiatt a kérdés miatt inkább a fiamat óvnám tőled.
kukázik, közmunkás...
tehát nem lop, s ami munkát kap azt elvégzi.
a férjed jelenetet rendezzne.
tehát a férjedtől kell óvnod a lányod.
én azon gondolkoznék el, illetve tudnám e meg, kell e a fiut egy családtagnak a másik családtagtól óvnia.
én ugy látom inkább a te családod problémás nem a fiué...
illetve pénz nálatok van bőven, de komoly az esélye hogy szeretet meg a fiu családjában van bőven...
Én megértelek. Az alma nem esik messze a fájától!
Persze, biztos vannak kivételek, de ha lehet ne az én lányom kísérletezzen.
Van olyan előző hozzászóló, aki a kukából guberálásra azt írta: "tehát dolgozik"....jaj!!!!!
Kerdező, értelek, de nincs könnyű dolgod, ha a lányod szerelmes....
ja az más, ha roma.
Én se vagyok rasszisa.
Szeretem a cigányokat.
Minnél messzebb vannak tőlem, annál jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!