Fény derült az életemre, arra, milyen vagyok valójában. Azóta nem beszélgetünk. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
A családom mindig is egy csendes, visszahúzódó, jó tanuló lánynak ismert. Most rájöttek, hogy nem ilyen vagyok, előttük csak szerepet játszottam már régóta.
A húgom miatt rájöttek mindenre és azóta megváltozott a kapcsolatunk. Alig szólnak hozzám, feszült a hangulat és tudom, hogy miattam.
Nemrég lettem 18 éves, úgyhogy elköltözni eltudnék, csak félek, hogy azzal a szakadékot mélyíteném.
2014. nov. 9. 12:39
21/21 anonim válasza:
Nem az éjszakázás, bulizás, pasizás itt a fő gond. Nem is értem, hogy nem érted.
Éveken (?) keresztül a szemükbe hazudtál, a hátuk mögött tilosban jártál. A bizalomnak így lőttek.
Nem azon kéne mesterkedned, hogy a "valódi" hazug kis énedet elfogadják, hanem talán tenni érte, hogy megbocsássanak, hogy újra bízzanak benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!