Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viselkedjünk családként?

Hogy viselkedjünk családként?

Figyelt kérdés

Én 14 éves vagyok a testvérem 20. Mindketten lányok vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Ahogy a szüleink öregszenek egyre jobban idegesítenek.Elmondom a problémákat. Apa:

-nála csak egy olyan embert tudok mondani aki nagyobb előítélettel rendelkezik.. (hit..r) Nem azt mondom hogy nekem nincsenek előítéleteim de ez már beteges

-Nagyon csúnyán beszél. Nem ilyen b*sszus meg b*z dm*g hanem pl.: b*zd t*herbe a k* édes any*d*t.. És ilyenek.. Ez már engem nagyon zavar

- Nagyon hamar megharagszik.. Mondok neki valamit ami neki nem tetszik és meg van haragudva..

De ne ilyen idegbeteg állatnak képzeljétek el :D mert nagyon szeretem.. Csak néha elgurul a gyógyszer..

Anya:

- Nagyon hamar ideges lesz( ezt nem úgy értem hogy elkezdi dobálni a széket) hanem mondom hogy anya én nem kenyeret kérek hanem kiflit és akkor a kést arrébb teszi és mondja hogy akkor csináljam én .. Én is megtudom csak megkértem..

- Egyből rosszat feltételez..

Családi problémák

- Olyanokért szidnak le hogy miért nem ágyaztam be

-Nincs családi program.. ( ha tudtok valami olyat ami nem mozi az jöhet ;) )

- Apa és anya közt már nincs semmi sz*x*alitás.. Már csak a rutin.. Nem szerelmesek már

-Nincsenek barátaink.. Elég lenne ha csak 2 barátunk lenne és egy hétvégét együtt töltenénk.. Vagy kerti parti.. De semmi barátunk sincs...

Összegezve ennyi.. De ebből nagyon sok vita volt és megköszönném ha valaki megoldást találna erre megoldást :)

2014. nov. 8. 15:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Apának az alap hogy a négerek bénák a zsidók faszok a cigányok hülyék..
2014. nov. 8. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezen csakis és kizárólag magatok tudtok változtatni.Az apud eléggé primitiv.Az anyudnak meg igaza van, hogy te is meg tudod kenni a kiflit vagy be tudsz ágyazni.
2014. nov. 8. 15:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen apa röviden fogalmazva primitív.. Jó de anya rögtön rosszat feltételez... Ha felhív akkor nem azt kérdezni hogy mikor mentünk aludni hanem hogy pl: biztos későn mentetek aludni mi?
2014. nov. 8. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Besavanyodtak. Nem fog megváltozni. Gondolom, az anyagiakban nem dúskáltok, belefáradtak a napi rutinba. Apád nem iszik véletlenül? Majd te a saját családoddal másképp csinálod. Járj el otthonról, barátkozz, neked nem kell ezt az életet élned.
2014. nov. 8. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
"Apa és anya közt már nincs semmi sz*x*alitás" Ezt honnan veszed? Hallgatózol az ajtajuk előtt?
2014. nov. 8. 16:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem mondanám hogy szegények vagyunk mert összesen 1,3 milliót keresnek összesen.. És apa nem iszik.. Csak sört .. De soha nem részeg.. 4# tudom. a mellette lévő szobában alszok de vagy anya megy el 10 kor aludni és anya van fenn 11 ig vagy fordítva.. meg látom is hogy nem vonzódnak
2014. nov. 8. 17:24
 7/7 A kérdező kommentje:
egymáshoz
2014. nov. 8. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!