Hogy viselkedjünk családként?
Én 14 éves vagyok a testvérem 20. Mindketten lányok vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Ahogy a szüleink öregszenek egyre jobban idegesítenek.Elmondom a problémákat. Apa:
-nála csak egy olyan embert tudok mondani aki nagyobb előítélettel rendelkezik.. (hit..r) Nem azt mondom hogy nekem nincsenek előítéleteim de ez már beteges
-Nagyon csúnyán beszél. Nem ilyen b*sszus meg b*z dm*g hanem pl.: b*zd t*herbe a k* édes any*d*t.. És ilyenek.. Ez már engem nagyon zavar
- Nagyon hamar megharagszik.. Mondok neki valamit ami neki nem tetszik és meg van haragudva..
De ne ilyen idegbeteg állatnak képzeljétek el :D mert nagyon szeretem.. Csak néha elgurul a gyógyszer..
Anya:
- Nagyon hamar ideges lesz( ezt nem úgy értem hogy elkezdi dobálni a széket) hanem mondom hogy anya én nem kenyeret kérek hanem kiflit és akkor a kést arrébb teszi és mondja hogy akkor csináljam én .. Én is megtudom csak megkértem..
- Egyből rosszat feltételez..
Családi problémák
- Olyanokért szidnak le hogy miért nem ágyaztam be
-Nincs családi program.. ( ha tudtok valami olyat ami nem mozi az jöhet ;) )
- Apa és anya közt már nincs semmi sz*x*alitás.. Már csak a rutin.. Nem szerelmesek már
-Nincsenek barátaink.. Elég lenne ha csak 2 barátunk lenne és egy hétvégét együtt töltenénk.. Vagy kerti parti.. De semmi barátunk sincs...
Összegezve ennyi.. De ebből nagyon sok vita volt és megköszönném ha valaki megoldást találna erre megoldást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!