Megengednétek a gyereketeknek, hogy minden hónapban vegyen egy Xbox játékot?
A saját pénzéből venné.
Egy játék ára 10 és 20 ezer között van.
10 ezer forint egy ikszbokszos játékra?!
Bszdmeg, küldjek ncore meghívót??
Akkor én nagyon játék függő vagyok sőt mindenki a baráti körömben, irány az addiktológus. Ja nem.
5-6 óra egy nap ha ráér, nem sok. Én is játszom ennyit simán, máskor meg kb semmit. Nem romlik miatta a szociális életem és ki is tudom magam aludni. A családdal is vagyok, és a tanulmányi eredményem sem befolyásolja. Ez olyan mint másnak az olvasás vagy a film nézés (amit szintén csinálok). Sok ismerősöm van, szintén "gamerek", akik már felnőttek, mégis játszanak ennyit, ha éppen ráérnek és van kedvük.
Egyébként nem 576-ba kell venni, hanem kisebb üzleteket keresni, mivel az az egyik legdrágább kb. Ha beírod google-be rengeteget ki fog adni, igaza volt itt az egyik anyukának, hogy pár ezerért vehetsz. Egyébként pedig amit még ajánlanék az a neten keresztüli vásárlás a Microsoft oldaláról, mert szintén sokkal olcsóbb (ha csak nem a vadiúj, éppen kijött játékot akarod megvenni).
Egyébként nálunk úgy van, hogy arra költöm a pénzem amire akarom. Én spórolós vagyok, nem veszek meg minden hülyeséget, de a szüleim nem is szólnak bele. Máshogy, hogy tanulná meg a pénz használatát/kezelését?
ma 16:05
A fiam szerint csak eredeti játékokat visz az Xbox one.
"6-tól 11-ig vagy legkésőbb éjfélig játszik."
Igen? Mikor olvas könyvet? Mikor mozog? Mikor beszélget a szüleivel?
Egy órát is soknak tartok, ezer más értelmes elfoglaltság van, mint napi 5-6 órát játszani. Kockagyerek már most.
Természetesen megengedném, ő pénze, csináljon vele, amit akar.
Amúgy meg nem értem a sok károgót. Mit kéne csinálnia agyereknek, ah ezt szereti? Én az ő korában napi 5-6 órát töltöttem a lovardában. Mert történetesen azt szerettem, az volt a hobbim. Az a tény, hogy az véletlenül pont sport, ami nekem a kis életemben felkeltette az érdeklődésem, az csak egy véletlen. Ennek a gyereknek mega játék a hobbija. Én ebben nem látok kivetnivalót, pláne ha még jól is tanul. Mindenki a hobbijával foglalkozik, akkor mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!