Segitséég! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Föciből puskáztam és lebuktam. A tanar 3ast adott a dogamra meg melle egy 1est a csalásért. Nem merem itthon elmondani, mert felek a szuleim velemenyetol. Ebbol mar felevkor biztos nem leszek 5 es anyum (mivel altalaban jol tanulok) akiktol 4est vagy rosszabbat kapok felevkor azokhoz be szokott menni fogadoorara es igy minden kiderul majd.

Mit tegyek???

2014. nov. 5. 16:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Elmondtam nekik...

Nagyon mergesek...

Amugy köszönöm a valaszokat :)

2014. nov. 5. 20:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Miért nem csak azt tanulod ami tényleg érdekel? Sosem értem, hogy mire jó az, hogy valaki mindig mindenből ötösre hajt. Tanuld azt rendesen ami fontos neked a továbbtanuláshoz, amit meg nem fogsz használni abból teljesen jó a négyes, de még a hármas is. Mondjuk az olyan szülőket se értem akik egy négyes félévi jegy miatt (ráadásul egy nem túl fontos, nem érettségi tantárgy) bemennek.
2014. nov. 19. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!