Anyu elviselhetetlen, állandóan ideges, mert terhes. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig ezt hallgatom mostanában...ő már öreg még egy gyerekhez, nem bírja, elege van mindenből. Mindennap elmondja többször:( Teljesen kikészít. Barátnőimnél mindenhol örültek a kistesónak. Nálunk meg ez van, hogy naponta többször összeveszik velünk. Mit mondjak neki?
14/L
2014. nov. 3. 18:43
11/14 anonim válasza:
A 6-os ócska bunkó.
Nem öreg a kisbabához, és ez a türelmetlenség (vagy depresszió) bármikor előjöhet.
Nekem is volt, egyszerűen semmi, de semmi nem tudott érdekelni, vagy felkelteni az érdeklődésemet. De mostanra elmúlt.
Ilyenkor a környezetnek nem könnyű, az biztos, de nem rólad szól, azt tudd.
39 éves kismama
12/14 anonim válasza:
Anyud terhes és mit tegyél?
Várj. Majd elmúlik.
13/14 anonim válasza:
Én is alig vártam, hogy megszülessen a kisöcsém. :D Anyukám 38 volt, állandóan veszekedtünk. Nem tudtam mit tenni, sokszor inkább ráhagytam, és megnyugtattam magam azzal, hogy majd elmúlik nála. Tényleg így lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!