Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Adnátok tanácsot édesanyámmal...

Adnátok tanácsot édesanyámmal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szeretem őt de sok problémám akad vele...mielőtt részletezném egy kis előzmény. Nagyon rossz gyerekkorunk volt...ő ivott és sokszor nem volt mit ennünk..röviden. Sokszor nem dolgozott csak segélyből élt. Én kiléptem ebből családom van nyugodt rendezett körülmények közt élünk. De....kirakták anyut az albiból...mi magunkhoz költöztettük a férjemmel és 2 gyerekemmel. Mi tartottuk el mert nem dolgozott..mindig szidott engem hogy nem foglalkozom vele...szidta a férjemet hogy nem tud gyereket nevelni.... Elegünk lett...nővérem felajánlotta hogy költözzön hozzá külföldre. Meg is történt. Testvérem naponta hiv hogy nem bir vele mindig keresztbe tesz neki..szidja hogy semmit sem segit neki..

Nem tudjuk hogy kezelni...mi mindent megtettünk érte szeretjük sajnáljuk de sokszor azt gondolom nem ép...

Ő évek óta nyugtatót szed, pajzsmirigy beteg.

De mi lesz vele ha tesóm is besokall?

Ide vissza nem jöhet...majdnem tönkre ment miatta a hàzasságom.

Adjatok tanácsot mit tegyek?

Probáltam vele beszélni de csak a saját feje után megy.

Beszéltem a pszihologusával is

..de szerintem ő lerendezi annyival hogy felir egy ujabb adag nyugtatót.

Tanàcstalan vagyok....

2014. okt. 31. 22:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Uh, de átérzem a helyzeted...

Te/Ti már leváltatok az anyukátokról érzelmileg annyira, hogy miután beszéltetek vele, mik az opciók, utána cselekedjetek is aszerint, amit mondtatok neki, még ha az a legrosszabb is?

Teszem azt, szembesítitek őt az önzőségével és azzal, hogy feladta az életet. Kerestek neki szívesen egy szakembert, aki ebből kihozza. Ha nem vállalja a kezelést és azt, hogy megpróbál nem a nyakatokon élni, akkor beteszitek egy szoc. otthonba. Bocsánat, nagyon drasztikus lépés, de ha így folytatjátok Ti is teljesen tönkrementek, nem csak ő. Próbáld meg úgy felfogni, hogy nem a ti terhetek az ő választása. Vállaljon felelősséget az életéért, és Ti támogassátok, amiben tudjátok, de ne helyette oldjátok meg az életét.

Ez a sztori nagyon régi emlékeket idézett bennem is fel..:(

2014. nov. 3. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!