Mit csináljak? Köszi aki végig olvassa!
Itt is olvastam már mástól, hogy agyvérzésen átesett személy megváltozott. Családod egy kicsit meg van keseredve. Ezért türelmetlenek csak magukkal foglalkoznak. Rátok már nen marad energiájuk.
Mamádnak tudnál segíteni?
Nem vagyunk mindig a napos oldalon, de meg kell tanulni az árnyékban is élni, úgy juthatunk vissza a fényre.
Gyerekkoromban az édesapám a város leggazdagabb embere volt, anyukám doktori címmel rendelkezik. 12 éves koromra tönkretettek minket, volt hogy éheztünk, nem volt villany, gáz vagy fűtés. A telefont fél évente kikötötték. 18 éves koromra lett jobb. Nálunk volt összefogás, anyu kreatív volt. Tudom milyen érzés ha minden rossz! De át kell vészelni. Felnőttként is voltam a mélyben, akkor egyedül másztam ki a pöcegödörből, ahol nyakig ért a sz'r. Sikerült! A jövőre koncentrálj, ne a mát taposd, előre nézz. 17 èves vagy, hamarosan döntened kell, hova tovább. Tudom, hogy egy ilyen családban nem könnyű, de te ne velük foglalkozz, magaddal! Antiszociális vagy, sebaj, majd lesznek barátaid, de az is lehet, hogy nem. Nekem sincsenek, senkire se tudok támaszkodni. Én egyedül járom a világot, én így döntöttem, én sem a mában élek, a holnapot tervezem, hol éljek 3-6 hónapig. Sok embert megismerek, de senkivel se kötök mély kapcsolatot. 2 ezer ismerős Facebookon, de egyik se barát! Ez van, de nem bánom. Nekem a család jutott. Másnak az se! Szomorkodnom kéne ezen? Önmarcangolásba kezdeni? Frászt! Megyek tovább, olyat látok, amit mások alig, egyik nap Tokió, fél év múlva New York! :) Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!