Lelki beteg vagyok anyám miatt. Mit tegyek?
Én meg attól készülök ki,hogy engem nincs,aki kikészítsen,mint téged.
Amúgy,mondd neki azt,hogy ő is elköltözött az édesanyjától,lassan te is el fogsz,mert valahol ez az élet rendje!
#2:Na én az ilyenek miatt-amilyen te vagy-nem akarok gyereket.Sz.rd csak le anyád,aki világra hozott!Persze,ha drogozik,alkoholista,akkor érthető,amúgy nem.
első voltam
Az irigység beszél belőle
ha megteheted költözz el mivel nem élheted az ő életét az ő akaratával őszerinte, aki öngyilkossággal fenyeget az nemteszi meg, hidd el tapasztalat, néha ott voltam ettől a dumától, hogy már azt válaszoltam, hogy adok kötelet segitek találni egy jó kis nyugodt helyet szép erős ágú fával ...
Ahhoz elszántság kell anyád meg nem elszánt hanem lelkiterrorista.
- irigy, amiért neked van? életed, neki meg nem lehetett
- 21 vagy, költözz el, majd észbe kap, hogy elüldözött maga mellől
- fenyegetőzik... mindig (!) fog, megpróbál magához láncolni.
1. NEM lesz öngyilkos, max. besértődik (akár egy dedós)
2. mégis megpróbálja > NEM a TE hibád, az Ő döntése, az Ő hlyesége!
- ne engedj a zsarolásnak, mert belebolondulsz (tudom, mit beszélek, én 4 évig éltem így, és már 2 éve pszichológus kezel, hogy kiheverjem), nem lesz (így sincs!) életed, MENEKÜLJ!
A legtöbb anya rettenet módon irigy a lányuk szépségére, fiatalságára, kapcsolataira. Eddigi tapasztalataim alapján az anya-lánya kapcsolatokban több feszültség volt, mint az apa-fiúban.
Ha meg nem erről van szó, akkor meg az élő barbibabájuknak tekintik őket, akik megnőttek, és el akarnak menni otthonról, ezt meg mindennel megakadályozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!