Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lenne egy elég személyes...

Lenne egy elég személyes kérdésem hozzátok kérek szépen mindenkit, hogy őszintén nyílvánítsa ki a válaszait a többit lent találjátok! Vissa tudja szerezni az apa a kislányát?

Figyelt kérdés

Egy párról lenne szó akiket nagyon jól ismerek személyesen a lányt is és a fiút is.

A lány 14 éves volt a fiú pedig 18 amikor összejöttek és éltek mint hal a vízben. A majdnem 2 éves kapcsolatuk olyan volt mint egy jól irányzott mese könyv csak el kezdett romlani a helyzet éjjel nappal együtt voltak és el kezdték egymást unni ami nagyon nagy vitába torkollott de teljesen hülyeség volt a szakítás oka elég ennyi infó? Viszont a közben a lány teherbe esett véletlen és soha nem akarta a srácot a lánya közelében tudni de attól függetlenül a srác a lányával tölthette a hétvégét és ne essen félreértés a srác mindig is a barátnője és a lánya dolgait vette előnyben. Viszont a srác teljesen maga alatt volt, hogy ő csak egy egyszerű ember és nem tudja a lánynak megvenni amit csak szeretne így vállalt munkát németországban és havi rendszerességgel küldi haza a 200.000ft-ot, és nagyon sokáig kint dolgozott amikor végre először kapott szabadságot aztán majd egy év után láthatta a kislányát. A kislány sírva fakadt apját meglátván mert iszonyatosan szereti viszont nincs indok rá, hogy a volt barátnője miért tagadja meg ennyire a volt párját miközben ő mindig tisztelettudó volt és csak a legjobbat akarta mindenkinek tényleg a srácnak minden tiszteletem amit eddig felmutatott az nem gyenge főleg, hogy kiskora óta egyedül él mert meghaltak a szülei. De a lényeg a lényegben, hogy szerintetek megérdemli ezt a sorsot vagy valahogy vissza tudná szerezni lányt és a lányát? Amikor megláttam, hogy a találkozott az apjával és sírva fakadt a kislány én is zokogtam fiú létemre. De azt tudom, hogy a kicsi lány nem tud élni az apja nélkül és annyira szép család lennének ha a lány engedné magát és kicsit enyhülne nagyon szép család lennének :/ 25/F

2014. okt. 25. 15:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
igen bocsánat a fogamazási technikáért én i érzem h logikátlan de éjszakás voltam itt németbe egyébként az audi gyárban dolgozok és elfáradtam aztán most reggel írtam ki ezt az egészet nem foglalkozva a fogalmazással mert gy voltam vele h mindenki meg érti amit írni akartam aztán nem vergődtem vele tovább úgy hogy bocsánat a logikátlan dolgokért de nagyjából a fejem se tudom,hogy hol áll
2014. okt. 25. 18:13
 12/21 A kérdező kommentje:
na de mindegy is az a lényeg a történetben h a lányom meg én oda vagyunk egymásért és AKAROM a lányomat a volt barátnőm ok nélkül haragszik rám és inkább másik sráccal kavar így h van a lányunk engem csak megunt és elküldött a barátnőm ez a sztori lényege de nem tudom h miért amikor mindent megteszek értük, a barátnőm azzal magyarázta h őneki váltani kell nem maradhat mindig ugyan az az eber mellett de nem tudom h miért mert nem mondta h miből van elege hanem csak azt h vége és egyszerűen nem tudom feldolgozni
2014. okt. 25. 18:40
 13/21 A kérdező kommentje:
*ember
2014. okt. 25. 18:41
 14/21 A kérdező kommentje:
jah 3/13-as igen ez jogos a volt barátnőm soha nem kért tőlem egy fillért se viszont én mondtam neki h mindig utalok 200.000ft-ot ami a magyar fizetésből elég nehezen ment így kijöttem külföldre mert szeretem tartani a szavam és ha már ritkán lehetek együtt a lányommal legalább azt szeretném h anyagilag ne szenvedjen hiányt
2014. okt. 25. 18:46
 15/21 A kérdező kommentje:
viszont mindenkitől elnézést kérek a fogalmazásért nagyjából megértettétek viszont azt is értsétek meg h éjszakás voltam azóta ne aludtam és nagyon nem tudom hol jár a gondolatom főleg a lányomon viszont nem bírok szinte soha aludni ez miatt mert iszonyatosan hiányzik de nem csak ő hanem a volt párom is
2014. okt. 25. 18:49
 16/21 anonim ***** válasza:
59%

Szóval ki is szervezte le a gyerekkel lévő taliját a fazonnak?

Erre a kérdésre nem sikerült még válaszolnod:)

2014. okt. 25. 19:22
 17/21 anonim ***** válasza:

És még mindig se vesszők, se pontok!

Értelmezhetetlen!

2014. okt. 25. 19:32
 18/21 anonim ***** válasza:
87%

tratratratra tratratratra tratratratra

Értitek? Nem baj, én sem :D

2014. okt. 25. 19:44
 19/21 anonim ***** válasza:
26%

Nem kéne reklálmozni,hogy értelmező képesség 0 nálatok.

Jobb dologba nem tudtok belekötni,most, hogy egy " nő" a rib.nc a történetben kislányok? Ilyenkor senki nem érti a szöveget mi? ;)

Kérdező, ha a kiscsaj nem akarja,hogy a gyerekkel legyél akkor vidd bíróságra, láthatási jogot kérsz és nem valami fejős tehén leszel ,hanem annyit küldesz amennyit megítélnek.

Túl sokat adsz, persze hogy az agyilag tininek megmaradt kis barátnőd így magyaráz, hisz vagy olyan marha ,hogy akkor is küldöd a lóvét.

Te ettől a lánytól ne akarj semmit, most tényleg azt hiszed,hogy a gyereknek jót tenne a ti félresiklott gyerekes vitáitokat lesni? Úgyis felnő egyszer, nem lesz mindig kis naív, csak ezt az ilyen anyák sűrűn elfelejtik...

2014. okt. 26. 07:20
 20/21 anonim ***** válasza:
52%
19 Lemaradtál, mert időközben kiderült, hogy egy árva fillért sem kapott a gyerek anyja, mert nem kért, nem fogadott el.
2014. okt. 26. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!