Jó ötlet elengedni a párom lányát ma este buliba?
Természetesen SENKIT sem "vennének elő" ha valami történne a lánnyal a buliban, ez Magyarország és nem az USA biblia-övi része... se a lány apját, sem a kérdezőt... (esetleg azt, aki a buliban követett el valami törvényellenest)
Milyen alapon, és miért "vennék elő"????
Nem tudom egyébként ez a "szülőt veszik elő" hülyeség honnan jön, de már többször olvastam ezt a minden alapot nélkülöző zöldséget...
Mindamellett nyilván az a jó, ha a két szülő (vagy ez esetben a szülő és a párja) megegyezik a dologban, és nem egmásnak szerveznek keresztbe...
1, Tévedsz, mert van
2, Persze, jogilag felelős, a jogban meghatározott dolgokban.
#17, pontosan így van... volt anno egy egy ember által támogatott elmebeteg képviselői javaslat Magyarországon is arra - elmebeteg mindenhol van, no - hogy 18 éves kor alatt, este 8 után... de szerencsére még azelőtt ki lett nyírva a javaslat, hogy egyáltalán bárhol is tárgyalták volna... most az a hivatalos, hogy szórakozóhelyen elvben nem lehet úgy 16(!) év alatt este 11 után, hogy nincs vele valaki (tök mindegy, hogy ki, lehet a pasija is) 18 feletti. Ez meg dísz-jogszabály, mert hogy eleve nem engednek be ilyen szórakozóhelyre éjszakára 16 év alatt...
Ez itt a GYK-n egyszerűen az őskőkonzi propaganda, hátha valaki beveszi...
(de lehet, hogy ez esetben sima trollkodás, lásd "Amit az apja "parancsba" ad a gyerekkel kapcsolatban neked azt kell tenned" - duma... ha nekem valamit a párom "parancsba adna", na azt én nem "végrehajtanám" - hanem kidobnám a parancsolgatót... és szerintem nagyjából mindenki, épeszű ember nem tűri egy párkapcsolatban a parancsolgatást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!