Mit gondoltok, mekkora balhé lesz ebből?
Figyelt kérdés
Apum kikapta a kezemből a telefonomat (az én zsebpénzemen vettem), és eldugta a táskájaba, egy perc mulva kivettem, aztán ő elment a táskájával dolgozni. (persze még nem tudja, hogy nincs ott) Nagyon fog haragudni?2014. okt. 23. 14:40
11/16 anonim válasza:
Miért ne vehetne el az telefont? Nyilvan a kerdezonk nem felnott meg, igy a szüleinek bizony hogy joguk van elvenni telefont/számítógépet/akármit, ha ugy latjak jonak. En is elveszem a lányomtól a cuccait, ha mar századszor ra mondom el, hogy essen neki a takarításnak, de o meg mindig csak a billentyűzetet nyomkodja. Mondjuk neki eszebe nem jutna visszavenni, pedig csak 10 eves.
12/16 anonim válasza:
#11, javaslom, ne menj vele bíróságra, mert lehet, hogy nagyon meglepődnél...
Amellett, hogy nem is erre gondoltam, egyszerű tisztesség, hogy nem veszem el azt, ami a másé, és pláne nem ilyen kényes cuccot, amiben üzenetek, címlisták, hívási előzmények, és sok egyéb, egyértelműen magántitok van. Vagy legvégső esetben max úgy, hogy a SIM-et azonnal kihúzva visszaadom és max a készüléket teszem el. Alapvető etika, tudod...
13/16 anonim válasza:
Nem lepődnék meg. Egy kiskorúnak eleve nem lehet mobiltelefonja hivatalosan -csak nagykoru az adnak el, ugyhogy innen indul. A masik meg, az szülőnek joga es kotelessege nevelni a gyereket, a gyereknek meg kotelessege normalisan viselkedni.
14/16 anonim válasza:
Jó, akkor higyj ebbe... de azért ugye lehet, hogy én ezt a helyzetet 1:1-nek lássam... (sőt, egymás közt szólva inkább a Kérdezőnek adjak igazat, őt látva a kevésbé hibásnak... részint a kora miatt, részint, meg mert az ő cselekvése a reakció egy másik hibás cselekedetre)
16/16 A kérdező kommentje:
Újságkihordásból. Amúgy szerintem elfelejtette, mert nem szólt róla semmit.
2014. okt. 24. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!