Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenen spórol, meg lehet...

Mindenen spórol, meg lehet változtatni valahogy?

Figyelt kérdés

Apámról van szó, aki mindenből a legolcsóbbat, legszarabbat veszi. Úgy örül a 200 ft/kg-os virslinek, mintha a lottót nyerte volna meg. Az persze nem érdekli, hogy az a szr életében húst nem látott és csak megmaradt nyesedkékekből van, ami a kutyának sem való, ő örömmel eszi.

És én vagyok a hisztis hercegnőcske, hogy nem eszek ilyeneket, nem eszem meg a bebarnult fehér csiperkét, amit sikerült 100 ft-ért megvennie, mert nem tudják egy hülyének se eladni a zöldségesek..

A poén az, hogy cigire és neki cipőkre, ingekre van pénz bőven, pedig a fele egyszer sem volt rajta. Nekem a legdrágább cipőm 3000 ftba került, és mindig csak 1 db van...

3-man élünk, senki sem tud rá hatni, anyával már lassan idegrohamot kapunk

2014. okt. 18. 16:43
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
diik
2014. okt. 19. 14:21
 32/33 anonim ***** válasza:
külön hűtő elrejtve vagy addig venni a kajákat amíg rá nem jön hogy hiába dobálja ki ti nem adjátok fel és a szabadság megéri a bérlet árát:P mulya
2014. okt. 19. 22:41
 33/33 anonim ***** válasza:

Jutottatok valamire apáddal? Vagy még mindig beletörődtök anyukáddal?

Amúgy én is azt tenném, hogy elmennék anyummal vásárolni külön. Busszal, gyalog, stb. Mások is megoldják kocsi nélkül, akkor ti is. Annyit vesztek, hogy 1-2 napra elég legyen, ne romlandót, és elrejtitek apád elől.

Vagy: Fogjátok, és ti is kidobáljátok a hűtőből a szarokat, meg ami már romlott. Előbb utóbb csak tanul belőle.

Meg mi az, hogy van a közös pénzük, és van apukád pénze? Undorító. Anyád kérje a saját számlájára a fizetését ezentúl, és vásároljon onnan.

Menjetek el orvoshoz, aki ad neked a kezedbe leletet, hogy a szar kajától szétment a gyomrod, májad, veséd, nem tudom, még miket érinthet a rossz minőségű étel. Lehet egyszerű ételmérgezés is, szalmonella, blablabla. Ha ezután sem változtat, lelépnék anyád helyében. A válópernél úgyis megkapja a fele értékét a háznak, ha eladják, ha nem, akkor közös lakáshasználat.

Amúgy halkan megjegyzem, hogy ez nagyon kamunak hangzik.

2014. nov. 4. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!