Anya nem enged 18 évesen bulizni, mit csináljak?
#10 "De mindegy, tudom, hogy ide fogyatékkal élők járnak fel nagy többségében..." - szerintem azért nem kell az embernek ennyire ÖNMAGÁBÓL kiindulni.
A kérdezőnek meg még mindig azt a tanácsot tudom adni, hogy ne engedélyt kérjen, hanem közölje, hogy ide és oda megy, ekkor és akkor itthon lesz, aztán menjen, és kész. Persze, elsőre lesz hisztiroham, lehet, valamekkora másodikra is, de aztán tudomásul fogják venni, meg fogják szokni, ugyanis a szülőknek ebben nincs nagyon más választása, mint megemészteni, hogy felnőtt a gyerekük... csak kinek könnyebben megy mert rendelkezik ehhez kellő intelligenciával, kinek meg betonból van a feje.... mint általában.
Ha te ennyire magadra vetted, nagyon nem tud érdekelni. Saját magadat égeted.
Amúgy meg kérdező, felnőtt ember vagy, értelmesen beszéld meg velük. Lehet, hogy ismeri a helyet, és azért nem akar elengedni. Kérdezd meg, hogy mi az oka, és hogyan tudnád biztosítani azt, hogy épségben hazamenj. Ha kell, keress valakit, aki elkísér, és figyel rád.
13-as, ez nem alázás, hanem érett gondolkodás!
Engem apa simán engedett volna egyedül is, de volt annyi eszem, hogy ne vágjak neki az éjszakának szál magamban.
Ja.... főleg a szüleiktől....:(
(ez nem vicc)
ugy olvsd ezt hogy egykoruak vagyunk
az hogy edesanyad nem enged el annak biztosan oka van es hidd el valamilyen modon megertem az ami mostanasg folyik bizonyos szorakozohelyeken egyszeruen tulhalad minden hatart es meglehet hogy o ezen a teren valamejest taekozott es e miatt nem engedne el mert felt. itt nem a kiserterol van szo vagy hogy elegge idos vagy-e mar hozza, hanem arrol hogy sok ertelme nincs reszegre idd magad egy olyan helyen ahol az embereknek atlagba majd az 5-10 szazalekat ismered es masnap meg vegighanyd a napot a rosszabik esetben. ezzel igen alairom hogy nem vagyok a bulizasos cuccok hive de pl egy hazibuli ahol majdmindenkit ismersz es talan egy reszet meg meglehet hogy anyukad is ismeri megeleht hogy szivesebben elengedne es szemelyes velemenyem szerint meg, ertsd jol. "biztonsagosabb" is. de ez persze csak az en privat velemenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!