Te mit csinálnál ha a gyereked évek óta halmozná a szemetet, lomot a szobájában? Mindez a költözéskor derülne ki.
Hát nem lehet olyan sok, ha észrevétlenül maradhatott!:)
Pl. ha az ágyneműtartóban lom van, akkor nyilván elől van az ágynemű. Ha benn van az ágymenű az ágymenűtartóban, akkor amellett nem sok lom lehet már.
Egyébként mi mást lehetne tenni: csúsztatni a költözést és válogatni, vagy ezt is mind egyben vinni.
Végy egy-két fiókos komódot, tedd bele, és vigyék a szállítók a teli komódot!
Vagy menj be az IKEÁ-ba, vegyél 2700 Ft-ért nagy műanyag dobozokat tetővel, és vigyétek abban!
Egyébként budapesti vagy? szivesen segítek válogatni.
3 kategóriát kell csinálni, az a lényeg, hogy 5 másodpercen belül el kell dönteni, melyikbe való az adott cucc:
1.: szemét, nem kell.
2.: van helye ennek a tipusnak, van fiók/polc neki, tudom hova tegyem.
3.: minden, amiről nem tudtunk 5 mp. alatt döntést hozni, hogy 1. vagy 2.
Van tapasztalatom, hogy a dolgoknak legalább egyharmada-fele az 1.-2.-be kerül, és az sokat számít.:)
Vagy most van a szavazás: szerezzetek szavazóládákat, nekem is van, az utcán találtam a májusi szavazáskor!:) Az egy nagy, masszív papírdoboz tetővel, magyar címerrel az oldalán.:)
És lyuk van a két oldalán, hogy fogása legyen!
De persze költöztetődobozt is vehettek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!