Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te mit csinálnál ha a gyereked...

Te mit csinálnál ha a gyereked évek óta halmozná a szemetet, lomot a szobájában? Mindez a költözéskor derülne ki.

Figyelt kérdés
Kívülről úgy ahogy rend van, viszont a franciaágy egész ágyneműtartója, és a plafonig érő szekrénysor csordultig van szeméttel. Hetekbe tellik kipakolni, főleg mert már hiába rendelünk fizetős konténert, abba sem lehet ömlesztbe beledobni bármit, szóval át kell válogatni darabonként mindent. Ezért az egész költözés csúszik miatta.
2014. okt. 11. 10:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem kell rá mosni, takarítani, na de be sem nézel? Nem is kérdezed meg, miért áll bálákban a szemét a szobájában? Ez a fura.
2014. okt. 11. 17:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Írtam a kérdés szövegébe, hogy a szobáján nem látszik semmi, rend van, àtlagos szinten. A rendetlenséget a szekrényben, ágyban dugdossa.
2014. okt. 11. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én azért néha benézek a szekrényébe, persze az engedélyével, nem tudtán kívül. Nekem 22 éves. :) Sajnos a lányok még jobban hajlamosak ilyenre, mint a fiúk, de ez nem nevelés kérdése, mert nekem két lány van, az egyiknél szép rend mindig a másik meg ilyen gyűjtögetős és akkor érzi magát jól ha kupi van. Sokszor költözünk már és én adtam nekik előtte egy hónappal zsákokat, dobozokat, hogy selejtezzenek és megadott dátumra legyen minden becsomagolva. Meg néha direkt festünk meg átvariáljuk a bútoraikat, nehogy csontváz legyen valahol. :DD
2014. okt. 11. 17:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Na most rendetlenseg, vagy szemet? Amugy a hoardert epp nem erdekli, hogy ki latja, az nem dugdosna. Nem hiszem ,hogy szemetrol van szo, inkabb neki fontos dolgokrol
2014. okt. 11. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
egy 20on éves lánytól ez nagyon undoritó, bezárnám a szobájába amíg ki nem takarit
2014. okt. 11. 19:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát nem lehet olyan sok, ha észrevétlenül maradhatott!:)

Pl. ha az ágyneműtartóban lom van, akkor nyilván elől van az ágynemű. Ha benn van az ágymenű az ágymenűtartóban, akkor amellett nem sok lom lehet már.

Egyébként mi mást lehetne tenni: csúsztatni a költözést és válogatni, vagy ezt is mind egyben vinni.

Végy egy-két fiókos komódot, tedd bele, és vigyék a szállítók a teli komódot!

Vagy menj be az IKEÁ-ba, vegyél 2700 Ft-ért nagy műanyag dobozokat tetővel, és vigyétek abban!

2014. okt. 12. 04:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyébként budapesti vagy? szivesen segítek válogatni.

3 kategóriát kell csinálni, az a lényeg, hogy 5 másodpercen belül el kell dönteni, melyikbe való az adott cucc:

1.: szemét, nem kell.

2.: van helye ennek a tipusnak, van fiók/polc neki, tudom hova tegyem.

3.: minden, amiről nem tudtunk 5 mp. alatt döntést hozni, hogy 1. vagy 2.

Van tapasztalatom, hogy a dolgoknak legalább egyharmada-fele az 1.-2.-be kerül, és az sokat számít.:)

2014. okt. 12. 05:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Vagy most van a szavazás: szerezzetek szavazóládákat, nekem is van, az utcán találtam a májusi szavazáskor!:) Az egy nagy, masszív papírdoboz tetővel, magyar címerrel az oldalán.:)

És lyuk van a két oldalán, hogy fogása legyen!

De persze költöztetődobozt is vehettek.:)

2014. okt. 12. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!