Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Honnan tudjam mit akarok? A...

Honnan tudjam mit akarok? A gyerek érdeke lenne az apjával lennie, nem tudom elengedni, az apja azt akarja együtt legyünk, nem tudok megbízni.

Figyelt kérdés

ebből a felállásból kellene a legjobbat kihozni.

a "gyerek érdeke" alatt olyanokat értek, hogy anyagi biztonság, meg család(nekem nincs senkim, apának nagy családja van)

apjával ha ki is békülnék, tuti nem hosszútáv lenne, nem tudok már hinni neki. és nemtudom a gyerek érdeke megkívánja e esetleg pedig, hogy legalább ezzel az apját megismerné, meg az apa családját is, lennének a rokonaival kapcsolata, akik amúgy csupa szívvel fogadnák, várják.

vagy ha elfelejtem az apját és az egész famíliátvele együtt(messze vannak, nincs ilyen hogy oda vissza látogatnán(a)k..)akkor a kicsi rám számíthat csak és most nincs munkám, de még szinte az sem, aki segít.

2014. okt. 2. 23:38
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

az apja bocsánatot kér mindig azért, hogy tudja hogy az ő hibája, hogy most itt "nélkülözünk"és nagyon nehéz.

(viszont nekem a szavak nem számítanak már, ezekete már lejátszottuk, mindig bocsánat így meg úgy, uána jön másik, amiben megint csalódok)

2014. okt. 3. 11:17
 22/24 anonim ***** válasza:

József Attila válasza:

Hittél a könnyü szóknak,

fizetett pártfogóknak

s lásd, soha, soha senki

nem mondta, hogy te jó vagy.

Megcsaltak, úgy szerettek,

csaltál s igy nem szerethetsz.

Most hát a töltött fegyvert

szoritsd üres szivedhez.

Vagy vess el minden elvet

s még remélj hű szerelmet,

hisz mint a kutya hinnél

abban, ki bízna benned.

[link]

2014. okt. 3. 17:39
 23/24 anonim ***** válasza:

sokan, sok mindent leírtak már, egy részük nagyon hasznosakat is. én még egy dologra hívnám fel a figyelmed, ez a nagy keresés, kapcsolattartás a férfi családja részéről tényleg kimehet arra is, h vidd ki az országból veled együtt a gyereket.

a gyereked érdeke a kiegyensúlyozott élet lenne, kiegyensúlyozott szülőkkel. "apjával ha ki is békülnék, tuti nem hosszútáv lenne, nem tudok már hinni neki.". ez a mondatod kizárja az újrakezdést és a lelked mélyn te is tudod, h nincs ilyen opció. az, h kimész és marakodtok a gyereken, mert hamarosan újra összevesztek és jönnél haza, megint kiszakítva őt a megszokott környezetéből, nagyon rosszat tesz. a gyerek miatt élnél vele, de képtelen lennél hosszabban élni vele. paradoxon. ez a lehetőség nem igazi lehetőség. mg gondolj bele, a gyerek helyzetébe: "anyámmal és apámmal éltem. anyám a lelke mélyén mindig is undorodott apámtól"

az anyagi biztonság fontos, ebből a szempontból nem könnyű a helyzeted, de amit leírtál, egyáltalán nem vesztett helyzet. jöjjenek a rokonok Mo-ra és tényleg vegyenek ki egy szobát vhol, ahogy írták is mások.

2014. okt. 3. 21:14
 24/24 anonim ***** válasza:

Hogy alakult az ki, hogy 630 km lett köztetek? Úgy értem, magyar és elment, vagy Te ismertél meg külföldi férfit, stb?

És nem tudjátok megoldani, hogy Te és a papa családja egymás közelében éljetek? Pont azért, mert szülői (nagyszülői, stb.) kötelességetek van.

2014. okt. 3. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!