Honnan tudjam mit akarok? A gyerek érdeke lenne az apjával lennie, nem tudom elengedni, az apja azt akarja együtt legyünk, nem tudok megbízni.
ebből a felállásból kellene a legjobbat kihozni.
a "gyerek érdeke" alatt olyanokat értek, hogy anyagi biztonság, meg család(nekem nincs senkim, apának nagy családja van)
apjával ha ki is békülnék, tuti nem hosszútáv lenne, nem tudok már hinni neki. és nemtudom a gyerek érdeke megkívánja e esetleg pedig, hogy legalább ezzel az apját megismerné, meg az apa családját is, lennének a rokonaival kapcsolata, akik amúgy csupa szívvel fogadnák, várják.
vagy ha elfelejtem az apját és az egész famíliátvele együtt(messze vannak, nincs ilyen hogy oda vissza látogatnán(a)k..)akkor a kicsi rám számíthat csak és most nincs munkám, de még szinte az sem, aki segít.
A gyerek érdeke, többek között, hogy legyen mit enni és legyen ruhája. Ha neked nincs munkád, és segítséged sem, akkor miből éltek? Hogy akarod a gyerekedet felnevelni?
Ha az apa a bíróságon kérné azt, hogy a gyereket nála helyezzék el, akkor ilyen körülmények között neki ítélnék a gyereket.
Gondolkozz el ezen, mielőtt döntesz.
Miből, és hol éltek ha nincs munkád, nincs senkid? Vagy otthonotok az van? Anyagilag ő támogat benneteket?
Ilyen feltételekkel, és háttérrel semmiképpen nem kezd újra vele. Megint kiszolgáltatott lennél, és bármikor bajban hagyhatna. A családjával viszont kellene kapcsolatot tartanotok. Ha ennyire nagy a távolság, ott a skype, és majd ők megoldják a látogatásokat, ha fontos nekik a kisgyerek. Persze hacsak ki nem derülne, hogy olyanok mint apuka. Nehéz helyzetben vagy tényleg.
A 15-ös rosszul tudja. NEM annak ítélik a gyereket, akinek pénze van, hanem annak, akihez jobban kötődik, aki alkalmasabb szülő. A másik fél akkor is köteles hozzájárulni a gyerek tartásához, ha nem vele él.
Nem kell választani a gyerek és a kérdező boldogsága között, boldogtalan szülő mellett a gyerek is boldogtalan.
A függőség pedig nagyon-nagyon veszélyes!!
amikor babát terveztünk, házasságot, a baba már pocakban lett erre kezdődött a kalamajka.
amikor már minden elfajult, jeleztem, hogy fogom magam és hazajövök. ő azt mondta, úgy sem merném megtenni(egyedül terhesen, haza a semmibe..)hát de amilyen ő volt, nem hogy nem mertem, hanem egyenesen rákényszerültem.
határozott idejű munkám volt, ezért nincs most munkaviszony, de relatíve jó most a GYED-em. albérletben vagyunk, gondoltam majd valahogy találnom kell itthon melot(ami fizet is, nem 70-90 ezreket..), és hátha menni fog, elvégre sokan vannak egyedül gyerekkel.
csak most meg a rámszabadult magányban kezdtem gondolkodni, hogy a kicsinek senkije nincs így, csak én, az apja meg itt írogat, hogy de, nagy családja van a kicsinek, miért nem akarok én menni, szülei, testvérei is nagyon várnak(akik telon is hívnak sokszor..)amúgy egy nagyon családcentrikus családjuk van.
szóval még nem is látták a kicsit, csak képeken.
az lenne a legjobb ha lenne autóm(de mondták, ők adnak)és akkor tudnék én oda-vissza rohangálni, csak nem merek babával vezetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!