Mit szólnátok ha ebben az esetben az unokák apja feltűnne és szeretné nevelni a gyerekeket?
Aki kamut ordít.
A húgom oviscsoportjába járt egy ikerpár kislány
Az anyukájuk szintén belehalt a szülésbe.
A nagyszülőké volt a helyi italbolt-fagyizó-hamburgeres aminek saját játszótere volt. A kislányok is mindig ott voltak.
Pont ott ültem a párommal és a hugicámmal amikor a nagyi hátrakísért egy pasast, és szólt a gyerekeknek, hogy itt az apátok.
Hát a pasi arcát le se lehet írni.
Mondjuk ő utoljára annyit tudott anyukáról, hogy elment abortuszra. Arról már nem kapott értesítőt, hogy anyuka a két petezsákot látva meggondolta magát.
Azóta eltelt hét év, apuka itt letelepedett és a kislányok itt is ott is laknak.
Talán habzószájú pereskedés, sárdobálás, gyűlölködés helyett a gyerekeket megkérdezni, mit szeretnétek?
Nézd utolsó, felesleges vitatkozni. Kamu a kerdes. Ha ne az lenne, ki tudna nyögni, hogy csakadbafogadas tortent/örökbe fogadtam/csupan kijelölt gyam vagyok. Nem sikerult, mert nem tudja eldönteni, melyik hangzik valószerűbben.
Mellesleg igen, addig amig nincs hivatalos hatszáz, a gyerek nevelo szulohoz kerül. Kerülhetne nevelo otthonba is, de miután a legújabb terv azok felszámolása es minden allamigondozottakat családba kihelyezése, igy nem oda kerül. Valoban, gyorsított eljárással meg a kórházi tartózkodás alatt is elintézhető. Kar, higy a kerdezo nem válaszol továbbra se.
"Pont ott ültem a párommal és a hugicámmal amikor a nagyi hátrakísért egy pasast, és szólt a gyerekeknek, hogy itt az apátok.
Hát a pasi arcát le se lehet írni"
Ez is rendkivul életszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!