6 hétre elutazik az anya kisiskolás gyerekek mellől? Mit
gondoltok.
Figyelt kérdés
Egyedülálló anya, 10 éves ikrei vannak. Igaz, hogy munka miatt megy el, de visszautasíthatta volna az ajánlatot, ha akarja. Ezalatt az idő alatt a nagyszülők vigyáznak a gyerekekre.
Ez helyén van szerintetek? Csak szerintem lenne otthon a helye? Nem azt mondom, hogy egy anyának a gyerekei mellett kell ülnie 24 órában, de ez a 6 hét nekem soknak tűnik.
(Nem fog tudni hazajönni egy hétvégére sem, mert Amerikába utazik)
A korod úgy jön ide, hogy borzasztó gyerekes ez a kérdés. Adatokat meg adtál meg," Egyedülálló anya, 10 éves ikrei vannak".
Miért írtad ki ezt a kérdést?
2014. okt. 1. 12:02
23/32 anonim válasza:
óó biztos te vagy a kolléga nő, biztos te mehettél volna Amerikába ha ő nem vállalja el!
nincs gyereked, fogalmad sincs mennyibe kerül 1 gyerek neh 2 egykorú gyerek! Egyedül fenntartani egy házat, rezsit fizetni, 2 gyereknek ruha, külön óra, sport, programok stb... elhiszem h kell neki ez erőlelépés, fizetés emelés v épp csak plussz pénz ezzel a kisutazással!!!
2014. okt. 1. 12:14
24/32 anonim válasza:
24. Te sem vagy különb....
Amúgy azért írják le vagy 30-an a véleményüket, mert a kérdező kérdezte és mindenki a saját véleményét szeretné előadni. Az meg, hogy mind egyezik és ez homlokegyenest ellentétes a kérdező nézetével, az elgondolkodásra adhatna okot.
2014. okt. 1. 12:54
25/32 anonim válasza:
Szüleim zenészek, sokszor utaznak hetekre külföldre a zenekarral. Màr egész kis korunk óta így megy. Nem hiszem, hogy ezzel bàrmi baj lenne, persze hiànyoznak olyankor, de ettől még nem lesz valaki rossz szülő. Plàne ha 10 éves gyerekekről van szó! Kibírjàk azt a hat hetet, az anyuka helyesen döntött.
2014. okt. 1. 13:20
26/32 anonim válasza:
Nekem az egyik ilyen korú, a másik alig nagyobb. Külföldön lakunk, idén és tavaly is a teljes nyári szünetet otthon töltötték nagyszülőknél és az apjuknál. Hiányoztak és én is nekem, de semmi lelki sérülés nem érte őket, ráadásul manapság van skype és minden nap lehet beszélni. Kisebb gyerekek esetén (pl. ovisok) más lenne a véleményem, de ebben - ha a nagyszülők lelkesen segítenek, a gyerekek is megértik és az anya is menne - nem látok semmi kivetni valót.
2014. okt. 1. 13:37
27/32 anonim válasza:
Nem tartom elítélendőnek !
2014. okt. 1. 13:50
28/32 anonim válasza:
27 éves vagy? akár már diplomás is lehetsz, és ennyi eszed van? veled egyidős vagyok, de szégyen, ahogy megnyilvánulsz, akár egy dacos tinédzser vagy egy öregasszony, szabadon választhatsz!
2014. okt. 1. 13:54
29/32 anonim válasza:
amerikába ennyi idő egy nyári tábor és semki nem sír hogy jaj szegény gyerek
2014. okt. 1. 19:35
30/32 anonim válasza:
Még nem olvastam el egy kommentet se, de azt gondolom hogy a kérdező nagyon írígy arra az anyára aki hat hétre elutazik. Tíz éves gyerekeknél ez már simán megoldható, ha egy szakmai előmenetel érdekében teszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!