6 hétre elutazik az anya kisiskolás gyerekek mellől? Mit gondoltok.
Egyedülálló anya, 10 éves ikrei vannak. Igaz, hogy munka miatt megy el, de visszautasíthatta volna az ajánlatot, ha akarja. Ezalatt az idő alatt a nagyszülők vigyáznak a gyerekekre.
Ez helyén van szerintetek? Csak szerintem lenne otthon a helye? Nem azt mondom, hogy egy anyának a gyerekei mellett kell ülnie 24 órában, de ez a 6 hét nekem soknak tűnik.
(Nem fog tudni hazajönni egy hétvégére sem, mert Amerikába utazik)
Jol döntött. Miért faj az neked, ha valakinek lehetősége van az előrelépésre, nem életképtelen es megbízik a nagyszülőkben?
Konkretan mi az, amiért ne mehetne? Nyilvan telefonon/Skypeon tartani fogja a kapcsolatot a gyerekekkel.
Nem hinném, hogy előrelépés lenne ez a munkájában. A fizetés az biztos jó lesz, de ha más vállal itthon az sem rossz (bár nem tudom pontosan mennyit keres, keveset biztos nem). De szerintem ez tényleg nem olyan nagy kihívás, vagy szakmai előrelépés. Csupán miért hagyjam ki alapon megy.
Amivel nincs is gond, én is kapnék az ilyen alkalmakon, de ha gyerekem lenne nem.
Bár úgy látom egyedül vagyok a véleménnyel :)
De mond már meg, hogy miért nem mennél el, ha gyereked lenne!
Neked hiányoznának a gyerekek? Nekik hiányoznál te?
Gondolom nekem is hiányoznának (még nincs sajátom, de ha nővérem kislányát nem látom egy hétig, már elvonási tüneteim vannak)
Plusz szerintem sok ez egy gyereknek. Csak akkor látnám indokoltnak, ha létszükséglet lenne. Én nem hinném, hogy nem fogják hiányolni az anyjukat este, nincs jó éjt puszi, ölelés, a skype azért nem ugyanaz.. ezt tudhatja mindenki.
Szerintem én max 2 hétre hagynám ott a gyerekemet.
Nem kisbabák, és nem ovisok hanem 10 évesek. Ha picibbek lennének egy hét is sok lenne, de így elfogadható a dolog. Az édesanyának joga van a szakmai élete érdekében hat hétre elutazni. Az egész családja érdekében teszi. Tíz éves gyerekek már önállóan tudnak tanulni is. Létezik telefon, létezik skyp. Rendben lesz minden.
Ha még anyatejen élnének vagy gyámoltalan ovisok lennének nem így gondolnám, de tíz éveseknek lehet hogy még hasznára is fog válni ez a pár hét különlét.
27 vagyok, nem tudom hogy jön ez ide.
Nem ismerős háta mögött, gyakorlatilag semmilyen adatot nem adtam meg. Egy helyzet elemzése, aki lehet Kis Piroska, vagy Tóth Marika is. Ez az oldal meg ha jól tudom erre való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!