Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy kérdeztétek meg?...

Ti hogy kérdeztétek meg? Szülők, megengednetek?

Figyelt kérdés
A barátom elmegy fel évre Ausztriába dolgozni. Én majd szeretnék kiutazni hozzá, egy másik srác barátnőjével. Kérdés, hogy ti hogy vennetek rá a szuleiteket. Szülők, ti engednetek? (16 vagyok, a másik csaj 20)

2014. szept. 30. 16:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
jó hátha elmegy,elmegy.Majd haza jön.te meg szépen megvárod itthon.Én sem engednélek el.
2014. szept. 30. 17:45
 12/20 anonim ***** válasza:
45%

Kizárt hogy elengednek.

És a tanulmánnyiddal mi lesz ?

Ha évet halasztasz szerintem ki fognak bukni.

Majd ha 18 leszel mehetsz ahova akarsz annyit még ki lehet bírni 2 év.

Én ha már mennék megvárnám az értségit és utána.

És mennyire jól ismered ezt az embert ?

Honnan tudod hogy nem szex munkára vinne ki ... tudod minek.

Ezt nem viccöl írom nem te lennél az első.

Egy ottani embertől füge nyelvtudás és pénz nélkül. Ha csak nem vagy anyanyelvi német v angol. Nagy bajban leszel odakint és bármit megtehetnek veled.

Ezt most mondom ha tegyük fel még is elegednek (bár ennek nem sok esélye van) ha bajba kerülsz kint ami nem kizárt azonnal meny a 28 EU-s állam követségék egyikére. Ezt sokan nem tudják de mint magyar EU-s államgopárt bármelyik köteles fogadni és segíteni rajtad.

Így legalább hazajutsz ha baj van.

2014. szept. 30. 22:23
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem engedném meg, majd 18 évesen a sikeres érettségit követően.
2014. szept. 30. 23:31
 14/20 anonim válasza:
70%
Engem 15 évesen engedtek ki Hollandiába, már régen ismerték a barátomat, és 2éve voltunk együtt.. A barátom beszélt a szüleimmel, megvette nekem a repjegyet, megadott minden elérhetőséget, hazajöttem épségben(már 20 éves vagyok és azóta számtalanszor voltam kint külföldön, SŐT a tanulmányaimmal sem történt semmi---> egyetemre járok) Szóval ne hallgass a többiekre, beszélj a barátoddal,hogy ha tud személyesen, ha nem telefonon beszéljen a szüleiddel, hidd el a szüleid engedékenyebbek lesznek,ha látják,hogy a barátod oda mer "állni" eléjük.
2014. okt. 1. 07:30
 15/20 anonim ***** válasza:
A szüleid ismerik a barátodat? Mert ha nem, akkor én biztos nem engednélek el.
2014. okt. 1. 09:12
 16/20 anonim válasza:
Azért pontoztátok le a válaszom, mert segíteni akartam valakinek saját tapasztalataim alapján,és nem csak lebeszéltem a dologról? Sok értelmes ember van ezen az oldalon...
2014. okt. 1. 14:26
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Édes istenem, az hogy néha elmegy 1 hétre vagy pár napra semmiben nem fogja a tanulmányi eredményét befolyásolni... nem azt írta, hogy kiköltözik, meg halaszt egy évet... emberek ennyire nem megy a szövegértés?
2014. okt. 1. 14:36
 18/20 anonim ***** válasza:
21%
Biztosan nem engedném el a lányomat külföldre,engem sem engedtek el egyedül.
2014. okt. 1. 14:38
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
16 éves vagyok,engem simán elengednének.Minden hova egyedül megyek,vagy haverokkal,ismerősökkel.Lovagolok,versenyzem,így nagyon sokszor megyek el hétvégén 2-3 napra is,akár az ország másik felébe,hogy szülők nincsenek velem,csak edzőm,meg a többi tanítványa.Ausztriába is sokszor kijárok,bár mi a határ mellett lakunk,szóval nekünk nagyon közel van.:)
2014. okt. 1. 15:29
 20/20 anonim válasza:
miért ne? mutasd be szüleidnek a másik csajt, akivel mennél, a pasidat valószínű ugyis ismerik, és mondd el nekik hogy tényleg csak néhány napról van szó, és nem dugni mész ki.. (oké, tudjuk hogy az is lesz de fontos hogy nem az a fő, és hogy ezt te is tudod;) szaxrabszolgaság meg emberrablás.. jó ég, a pasijáról van szó, nem egy vadidegen emberről... csajszi, nyugalom, beszélj, a szüleiddel komolyan és felelősségteljesen. és szurkolok hogy kiengedjenek :)
2015. máj. 10. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!