Anyukám beleolvasott a naplómba! Mit tegyek?
Nagyon mérges voltam rá, és kiírtam magamból. De ez persze csak pillanatnyi érzés volt. Nem gondoltam komolyan. És ezt ő elolvasta. Nem mutatja, de látom rajta hogy nagyon megbántottam vele. Ő nem tudja hogy tudom hogy elolvasta. Most mit tegyek?
14/L
Máskor írd meg MS Word-be a számítógépeden, és jelszavazd le!
14 évesen csak nem írtál olyat durva dolgot. Gondolom, nem azt taglaltad, hogy befüvezve rosszabb volt a szex azzal a vadidegen pasival a bokorban, mint részegen.
Körülbelül így jártam, csak facebook üzenetekkel. Hát elég gáz, semmit se szólj, én már nem nagyon játszom el a jó kislányt, felesleges! Egy kicsit kezdj olyan lenni, mint amilyennek a naplódban megismert, én is ezt tettem. Én már többször jártam így, de nagyon gáz, tudom:s
Sok sikert!!
Velem is teljesen ugyan ez történt kicsit régebben. Ideges voltam és csúnya dolgokat írtam anyukámról, amik persze nem igazak. Én is láttam rajta hogy elolvasta, de mégse akartam szemtől szembe ezt megbeszélni vele. Szóval azt csináltam hogy nagyon nagyon kedves voltam hozzá, és többször is elmondtam neki hogy nagyon szeretem, köszönöm hogy van stb teljesen őszintén. (ami igy is van:) ) néha még mmindig erzem hogy emlékszik rá amikor arról a témáról van szó amivel kapcsolatban irtam, és azt mondja amit írtam, de elmondom neki hogy nem ugy Van. (lehet ez most egy kicsit zavaros:D ) ne érezz bűntudatot, ebben a korban ez normális hogy mérgesek leszünk, és ezt le kell vezetni valahogy. Az írás nagyon jó erre, máskor tedd el jobb helyre a naplód. :)
16L
próbálj valahogy célozni rá, esetleg kérj bocsánatot általánosságban azért hogy mérges voltál rá és így nem is kell elmondanod hogy tudod. De az nem volt szép tőle hogy csak úgy beleolvasott.
Legközelebb privát blogra (pl blogspot.com), skydrive-ra, google drive-ra, valami ilyesmire írj amit le lehet jelszavazni. Sokkal biztonságosabb, nem csak anyukád olvashat bele a papír alapúba, hanem akárki aki megtalálja. És ha mész valahová telefonról, gépről is írhatsz, nem kell magaddal vinned a naplót. Egyik osztálytársam pl kirándulásra hozta a naplóját, és mint kiderült páran beleolvasgattak mikor megtalálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!