Mit tegyek? Tanács?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok dolgozom és mellette esti tagozaton érettségire készülök. A hetem mindennapja be van táblázva kivéve a hétvége egy napja. Szüleim hétfőtől péntekig dolgoznak hétvégén meg leisszák magukat s ekkor anya vagy velem vagy apuval veszekszik. Unom és meg szokni nem tudom de még is bele kell törődni. Havi 80.000 ft kevés albérletre kaja stb-re pedig nem vagyok egy túl luxolos fajta. Ma nem dolgoztam de itthon nézhettem hogyan züllenek...igazi rém álom! Mit tegyek???
2014. szept. 28. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Csinalj programot arra az egy napra,es menj el otthonrol valahova.Rokonok,baratok......
2014. szept. 28. 21:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem a hétvége egy napján mikor dolgozom akkor reggel 6tól este 8ig s nem Kellemes az hogy fel hivom anyát s már a hangján hallatszik hogy ittas. Erre haza jönni nagyon rossz!
2014. szept. 28. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos így engedik le a gőzt, próbálj vmi közös programot kitalálni hármótoknak, hogy ne otthon igyanak, bár akkor Te sem tudsz pihenni, mondjuk így sem. Sz@r ügy, próbálj vmelyik barátoknál aludni esetleg, jobb ötletem nincs.
2014. szept. 28. 21:43
 4/5 t_GaRami_a ***** válasza:
Próbálj te is elmenni valahova a haverokkal, és örülj annak is, ami van. Pl: Hogy nem váltak még el a szüleid, vagy hogy egyáltalán élnek. Hülyén hangzik, de ameddig nem történt baj én sem gondoltam semmi ilyesmire... Vagy annak, hogy kijavítod a hibáid, és 22 éves létedre képes vagy letenni az érettségit, ez nagy szó.
2014. szept. 28. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:

A Társbérlés megoldás lehet. Vagy szoba bérlés.

Szobák szoktak lenni kiadók 17-22e Ft-ért is. A rezsijük szintén kb ennyi. Marad 40e-ed kajára, egyebekre.

Sőt, ha nagyobbacska a szoba, azt is lehet felesben bérelni egy baráttal.

2014. szept. 28. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!