Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valahol azt olvastam, hogy a...

Valahol azt olvastam, hogy a szülő nem befolyásolhatja a gyerek jogait, ez pontosan mit jelent?

Figyelt kérdés
Miben befolyásolhatja a szülö a gyermekét ha már felnött ha még otthon lakik, és miben nem ?

2014. szept. 24. 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, de aki még nem engedheti meg magának a költözést, annak valahogy kompromisszumot kell kötnie. Egyébként köszi a választ :D
2014. szept. 24. 16:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Itt gondolok arra pl, hogy mikorra érjen haza, vagy ha (én például) kisfilmeket készítek, és ezeket teszem közzé pár helyen, meghatározhatja e, hogy hol vehetem fel a felvételt,(bár szerintem ez egyértelmü) vagy ha van egy saját számítógépem, azt hova tehetem a házon belül.

Iskoláztatásról is lehet szó, melyik iskolába mehetek, vagy mit tanulhatok. Párkapcsolatok. megjegyzem felnött otthon lakó gyerekröl van szó!

2014. szept. 24. 16:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem korlátozhatja, viszont nincs tartási kötelezettsége sem.

(gyengék kedvéért: ha nem tetszik a rendszer, nyugodtan el lehet menni...)

2014. szept. 24. 16:56
 14/14 A kérdező kommentje:
így már értem, köszönöm! :)
2014. szept. 24. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!