Megöl anyám féltékenysége, mit csináljak? 17L
:)
Nem káröröm csak fel ismertem benne az enyémet hasonló szitu.
Csak én már 23éves vagyok.
Az anyád azért ilyen mert gondolom a sajátomból kiindulva túl korán szült meg téged és nem volt elötte élete nem élte ki magát és írigy rád amiért benned meg vannak azok a lehetőségek amik benne már nincsen a kora miatt ha azt akarod legyen jó a viszony vagy hogy jobb legyen a helyzet mert mégis csak az ANYÁD OLYAN AMILYEN DE AZ ANYÁD MARAD AMÍG ÉL.
Én azt szoktam tenni az enyémmel hogy empatikusan beszélek vele anno együtt bújtuk az állás hirdetéseket átnéztem az önéletrajzát és adtam neki önbizalmat hogy adtól mert ennyi idős a korához képest jó nő az ilyen nőknek önbizalom kell mert adtól félnek hogy ők hátterben vannak és a lányuk kell de ők már nem add meg neki amit akar azaz önbizalmat hazudj ahogy én minden nap a sajátomnak ezt teszem vele már 6éve és azóta képzeld ha hiszed ha nem jó a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!