Félek. Hogy mindenki elfelejtette. Mit tehetnék?
2 éve egy balesetben elvesztettem az apám,az egyik napról a másikra. Nagyon megviselt a dolog és próbáltam segíteni anyumnak és a testvéremnek, mindenki azt mondta,hogy legye erős. Így előre helyeztem az ő boldogságukat és próbáltam őket felvidítani, mindig jó kedvűnek lenni, hogy ők is azok legyenek..Anyámnak lett egy pasija és ahogy látom öcsém is feldolgozta már amennyire ez lehetséges.. Én azonban még teljesen össze vagyok omolva, nagyon hiányzik és szeretek róla beszélni. De anyám nem hajlandó róla beszélni és a családban senki sem...Olyan mintha elfelejtették volna.
Mit tehetnék,hogy ne hiányozzon ennyire?
írj egy levelet apukádnak, mintha csak elutazott volna. meséld el, mi van veled, a családdal, stb. aztán rakd bele a levelet egy borítékba, és zárd le. tedd el valahová, mondjuk egy könyvbe. pár év múlva olvasd csak el újra.
De akár egy blogot is indíthatsz, ami csak és kizárólag az apádnak szól. A fentiekről. mintha olvasná.
meglátod, sokat fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!