Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu allandoan keresgeli...

Anyu allandoan keresgeli nekem a "megfelelo fiut", mikozben mar van kapcsolatom. Mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés

(Az ekezetek miatt, bocsanat!)

Amiota ujra osszejottem a baratommal, anyu ha nem is napi, de heti rendszeressegel mindig kinez egy pasit (legyen az 18 vagy 36 eves) az ismerettsegi korebol, aki SZAMOMRA tokeletes party lenne. Neha mar nagyon eroszakos,hisz pl.: talalkozot akar szervezni veluk. Nekem erre nincs igenyem, nem vagyok masra de vhogy nem erti meg.( Most amugy egy velem egykoru sracot emleget mar 2-3 hete, mindig meg kell neznem a kepeit a facebookon es hallgatni rola az omlengeseket).

Amugy regebben is ezt csinalta, de nem ilyen szinten. Kozre jatszik termeszetesen, hogy nem kedveli a baratomat, foleg egy-ket dolog utan, ami a szakitasunk utan derult ki. De en ezeket megbocsatottam neki, szoval szerintem illene elfogadnia, meg ha minimalis szinten is.

Multkor mar, jobban raszoltam , hogy befejezhetne de ahogy ismerem tovabb folytatja par nap mulva.

Szeretem ot, jo anya de egyes helyzeteket keptelen jol kezelni, pl.: ezt is...

19/l

2014. szept. 19. 09:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
74%

Buta vagy, valóban, mert ok nélkül sértegetsz, ennyi. Ehhez nem kell ész.

A szövegértés valóban nem erősségem, ezt bevallom, de szerintem jól értettem a problémát. Csak azt nem értem, miért vagy vele - azt leszámítva, hogy szereted - azaz, ragaszkodsz hozzá.

Egyik barátnőm pont ugyanebben a helyzetben van, és ő is "szereti" a barátját, mi viszont utáljuk a pasit, azért, amiket tesz vele.

Ezért értem meg anyudat, hogy a töke kivan a "barátoddal".

2014. szept. 19. 15:38
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

"Neha mar nagyon eroszakos,hisz pl.: talalkozot akar szervezni veluk."

Emiatt és nagyon gyorsan tessék helyretenni a mamát. Nem a viktoriánius korban élünk, nem anyuka választja a partit, hanem te magadnak. Anyád saját magának választott annak idején. Ne bújjon a bőrödbe: most te vagy a fiatal, nem ő, most te választasz, nem ő, és te fogsz azzal élni, akit választasz, nem ő. Ő nem te vagy!

És tévedsz: nem, nem jó anya. Csak te hiszed azt. Egy jó anya SOHA nem szól bele a felnőtt gyereke magánügyeibe.

Anyád éppenhogy nem jó anya, mert most is úgy bánik veled, mintha csecsemő volnál. A falatot nem akarja helyetted megrágni? Akaratharcot provokál abból, amihez SEMMI, de SEMMI !!! köze sincsen.

Ismerek egypár embert, akinél a mama elmarta az udvarlóját, akit a lány szeretett, vagy megtiltották a kapcsolatot vele, vagy szétverték az idillt, hogy csak úgy ropogott, és a mama választott a lányának "megfelelő" (értsd: szerinte megfelelő) partit. És ezek a történetek kb. 20-25 éves távlatban történtek, kis falvakban.

Amelyik házasság nem ment szét azonnal vagy 5 év múlva, ott alkoholista lett a pasi, pokol lett a házasság és tönkretették a gyerekeik életét.

2014. szept. 19. 16:11
 23/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy anyukádnak igaza van, és később megbánod ezt a fiút. Bár nem tudjuk, miért szakítottatok, de mondod, hogy csúnya dolog miatt. Vagy csak a szakítás volt csúnya, nem tudom. És ha neked ez az első fiú az életedben, akkor - kívánom - legyen még pár, hogy jobban ki tudd választani, ki legyen a párod egy életre. Nem úgy néz ki, hogy ez egy szerelmi kapcsolat lenne. Csak ragaszkodás a régihez.
2014. szept. 20. 12:26
 24/26 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy a párod megcsalt, ráadásul valami kurtizánnal. (Nem olvastam végig.) Viszont ennyi is elég, hogy megkérdezzem: hol van az önérzeted? Anyukád nagyon finom módon adja a tudtodra, hogy nem helyes, amit csinálsz. Persze, nem most fogsz rájönni, hogy igaza van, hanem 10-20 év múlva, amikor már késő lesz. Az ilyenekre mondják, hogy fejjel mennek a falnak, meg hogy a vesztükbe rohannak. Én inkább elővenném az önérzetemet, és bármennyire is fáj most, de kitenném a szűrét annak a srácnak, de örökre.
2014. szept. 20. 19:51
 25/26 A kérdező kommentje:

Azert, mondtam az elozonek is, hogy buta mert nem tud olvasni. "Allitolag"volt k*rv*val dolga, de ezt az egyik baratja mondta, aki eloszeretettel szeret beleszolni a kapcsolatunkba. Neki ilyen szempontbol mar nem hiszek.

Koszonom szepen a tanacsokat , de inkabb , ha nem baj, figyelmem kivul hagynam. Nem ismertek, es ot sem , igy szamomra teljesen elkepzelhetetlen, hogy ratok hallgassak es lepjek ki egy jelenleg jol mukodo, sok mindenen atment kapcsolatbol.Anyuval meg megoldottam a problemat es decemberben szivesen latja a baratomat.

Csokolom!

2014. szept. 21. 16:57
 26/26 A kérdező kommentje:
Es van onbecsulesem, valamint nem vagyok egy "kapcsolatfuggo, nyamnyilla lanyka". Termeszetesen anyukamnak semmin nem kell elgondolkozni, kedves kotekedo aki csodalkozik, hogy beszolok neki, mikozben tulajdonkeppen O kezdte ezt a lekezelo stilust.
2014. szept. 21. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!