Anyu allandoan keresgeli nekem a "megfelelo fiut", mikozben mar van kapcsolatom. Mit csinaljak vele?
(Az ekezetek miatt, bocsanat!)
Amiota ujra osszejottem a baratommal, anyu ha nem is napi, de heti rendszeressegel mindig kinez egy pasit (legyen az 18 vagy 36 eves) az ismerettsegi korebol, aki SZAMOMRA tokeletes party lenne. Neha mar nagyon eroszakos,hisz pl.: talalkozot akar szervezni veluk. Nekem erre nincs igenyem, nem vagyok masra de vhogy nem erti meg.( Most amugy egy velem egykoru sracot emleget mar 2-3 hete, mindig meg kell neznem a kepeit a facebookon es hallgatni rola az omlengeseket).
Amugy regebben is ezt csinalta, de nem ilyen szinten. Kozre jatszik termeszetesen, hogy nem kedveli a baratomat, foleg egy-ket dolog utan, ami a szakitasunk utan derult ki. De en ezeket megbocsatottam neki, szoval szerintem illene elfogadnia, meg ha minimalis szinten is.
Multkor mar, jobban raszoltam , hogy befejezhetne de ahogy ismerem tovabb folytatja par nap mulva.
Szeretem ot, jo anya de egyes helyzeteket keptelen jol kezelni, pl.: ezt is...
19/l
Sejtettem. Jó, ez a te döntésed. Csak ezt egy szülőnek a legtöbb esetben nem fogod tudni megmagyarázni.
Személyes véleményem: megcsalást soha nem tudok megbocsátani, mert azzal azonnal oda a bizalom részemről. Bármit is tesz vagy csinál utána én csak már a rosszat látom. Én ilyen pasi esetében, igazat adok anyádnak, hogy nem szívesen látja őt melletted. Mert ha egyszer megcsalt, megfog ismét, ha már meg nem tett máris.
És pl erre te majd X idő elteltével szintén rájössz, de addigra rááldoztad a fiatalságod.
Anyukád ettől akarna megóvni. De tudom, hogy egy szerelmes embernek nem lehet semmit megmagyarázni. Így majd az idő eldönti a továbbiakat. Minden esetre sok sikert, nem vagy irigylésre méltó helyzeteben.
Jo , en megertem ot. Tudom mit gondol, erez. Ezen O is atesett fiatalkoraban. De tett azert a baratom, hogy ujra vele legyek , es a mai napig is latom, hogy igyekszik(ellentetben az o exevel). Nem vagyok hulye, en is tudom, hogy sose fogok tudni megbizni benne teljesen. Ezt vegleg elrontotta. De latom a valtozast rajta, es jol erzem magam vele. Szeretem.
Nem hiszem, hogy raaldoznam a fiatalsagom, foleg a mai 20 koruli sracok tobbsegeert, egyaltalan nem faj a szivem :).
Visszaterve a temahoz, en elhiszem, hogy ezt nehez elfogadni, de a kerito szerepet is idopocsekolas jatszani. Nagy lany vagyok, eltudom donteni ki kell nekem.
Ez igaz azt a részt túlzásba viszi. De biztos vagyok benne azért csinálja, mert így akar ráébreszteni találj magadnak másik pasit.
Kicsit idegesítő lehet amit csinál, de hagyd rá, nem akar rosszat.
84%-os válaszoló, azért az nagyon tetszik, hogy te írod azt, hogy én bemagyarázom magamnak, miért is vagyok együtt még a barátommal, amikor Te ugyan ezt csinálod. Hisz megpróbálod nekem beadni, hogy már ééén tulajdonképpen nem vagyok boldog. De az vagyok. És igen, nem kár a fiúkért, akikkel nem d*gathatom meg magam minden héten. De még ha meg is érné nekem mással lenni, akkor sem szeretnék. Ezt nem érti meg az édesanyám, és úgy látszik, Te sem.
Függetlenül attól, hogy milyen tapasztalt, akkor sem jogosítja fel Őt arra, hogy nekem pasikat nézegessen.
Amúgy eltértünk a témától. Nem a párkapcsolatomat illetően kértem tanácsokat.
Húbazz! Ez durva
- megcsal
- prostizik
- csak barát vagy neki
ÉS TE EZEK UTÁN VISSZAFOGADOD? Hát anyukád helyében nagyon megdicsérnélek, magamban pedig elgondolkodnék, hogyan sikerült egy ilyen nyámnyila, kapcsolatfüggő lányt nevelnem.
De az is biztos, hogy ezek után a barátod a kapun nem jöhetne be. Ha vele akarnál lenni, egészségedre, de én látni sem szeretném többé.
"Teves kovetkezteteseket"? - Most akkor mondta, hogy csak barát vagy, vagy nem mondta? Megcsalt vagy nem csalt meg?
Ha azt mondta hogy csak barát vagy neki és meg is csalt, akkor én sem örülnék, ha a lányom egy ilyen sráccal jönne össze újra, aki már egyszer átejtette... Barátnőmmel kellett ezt párszor végigjátszani, 2x is visszament ahhoz a sráchoz, aki megcsalta... Harmadiknál hálisten belátta, hogy kár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!