Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Biszexuális vagyok, hogy...

Biszexuális vagyok, hogy mondjam el a szüleimnek/barátaimnak?

Figyelt kérdés

Több hónapja van egy barátnőm,ezért beszeretném mutatni a szüleimnek és a barátaimnak. Hogy mondjam el nekik?

Anyukám egyébként homofób.

Én már egész pici korom óta természetesnek veszem az azonos neműek szerelmét. Hisz a lélekbe szeretek bele , nem pedig a testébe illetve a nemiszervébe. Már 12-13 éves koromban is tetszettek lányok, de akkor még ráfogtam a hormonokra.

2014. szept. 13. 15:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

Ne mondd el. Ha anyukád homofób nagyon nem fog neki tetszeni.

Esetleg a legjobb barátaidnak,akikről tudod hogy elfogadják,csak nekik mondd el.

Jobb ha otthon nem szólsz.

Tapasztalatból mondom,amikor rólam megtudták kitagadtak,elköltöztem a pasimhoz

2014. szept. 13. 16:49
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.

A legjobb barátaimnak elmondtam, ők egész jól fogadták.

A szüleimen még gondolkozom. :)

2014. szept. 13. 17:54
 13/13 anonim ***** válasza:
28%

Az a baj, hogy te nem biszexuaális vagy, hanem nagy valószínűség szerint vagy kialakulatlan és instabil a szexuális orientáltságod - "hála" a homofób és totálisan érzelmi analfabéta, rideg anyádnak -, vagy pedig aszexuális vagy.

"Hisz a lélekbe szeretek bele , nem pedig a testébe illetve a nemiszervébe."

Pontosan ez a mondat jelzi azt, hogy nálad nagy gáz van és ennek az oka egyértelműen és csakis, kizárólagosan és abszolúte az anyád.

Nem kell a szüleidnek semmit mondani. Nem vagy köteles beszámolni az életedről, ha pedig már felnőtt vagy, akoor azt csinálsz és azzal, akivel csak jólesik. Senkinek semmi köze hozzá.

2014. szept. 13. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!