Nyíregyházán a gyámhivatalnak mennyi a telefonszáma? Bővebben lent!
Tudom hogy a google a barátom, találtam több telefonszámot is, csak nem tudom hogy információt melyiken kaphatnék...
Felteszem a kérdést itt is, hátha valaki jártas ez ügyben és választ tud adni, bár jobb lenne ha a hivatalos személyek válaszolnának ebben majd a telefonban, de szívesen olvasom az itteniek véleményét is.
A helyzet az hogy párommal elváltak útjaink, nem vagyunk házasok. A gyerek az én nevemen van, úgy emlékszem mikor a nevemre vettem akkor az ügyintéző hölgyike azt mondta hogy közös felügyelet van (gyermekelhelyezési még nem volt). Konkrétan az érdekelne hogy közös felügyelet alatt mennyit láthatom ill. mennyit lehet velem a baba. Most 3 hónapos és 2 hetes, nem szopik a picim. Egyébként az apuka vagyok, természetesen a gyerektartást (közös megegyezéssel 20%-ot) fizetem, ill. amit csak lehet megveszek az én Drágámnak!
Utolsó ne beszélj már baromságot,minek akarod megfélemlíteni a kérdezőt? Elég undorító hozzáállás. Gyereket közösen vállalták nem csak a nőé.
Egyrészt gyámhivatalnak az a dolga hogy kérdésre válaszoljon, ezért tartják őket kérdező adójából is például.
Másrészt millió egy nő nem tud szoptatni vagy nem akar ki tudja de ennek jelen kérdéshez semmi köze.
Első: Én is így gondolom...
Második: A gyerek nagyon jól érzi magát nálunk,eszik, alszik, kacag, visít! Úgy gondolom ha nyugtalan lenne, vagy hiányozna neki az anyja végig ordítaná azt a pár órát. Egyébként a gyerek hol az anyja lakásán van hol a nagyanyjánál van 2 hétig (persze az anya is ott van, tehát az otthon megszokásáról felesleges beszélni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!